24 / 04 / 2024

TÜRSAB üyelerinden kozana ziyaret

TÜRSAB üyelerinden kozana ziyaret

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği yönetim kurulu üyeleri ve bazı seyahat acentalarının sahipleri , İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Adana'daki tarihi ve turistik yerlerin tanıtılmasını sağlamak amacıyla düzenlediği gezi kapsamında Kozana geldi.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜRSAB üyelerinin aidat tepkisi!

TÜRSAB, 2020'de muaf tutulan üyelik aidatını bu yıl 3 bin 734 liraya çıkarınca, üyeler imza kampanyası başlattı.

TÜRSAB ana hizmet binası icradan satıldı!

Koronavirüsü sebebiyle zor günler geçiren turizm sektöründen bir kötü haber de TÜRSAB’dan geldi. Banka tarafından yapılan icra takibi neticesinde ise TÜRSAB ana hizmet binasının bulunduğu gayrimenkule haciz işlemi uygulandı ve bina geçtiğimiz günlerde ihale yoluyla satıldı.

TÜRSAB'ın Beşiktaş genel merkez binası 100 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, TÜRSAB'ın Beşiktaş'ta yer alan genel merkez binasını 100 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

134 yıllık tarihi Casa Garibaldi Binası 10 yıllığına TÜRSAB'ın!

Beyoğlu'nda yer alan 134 yıllık Casa Garibaldi Binası'nın kullanım hakkı 10 yıllık süre ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne (TÜRSAB) geçti. 

TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binası açıldı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binasının açıldı. Konuşmaların ardından TÜRSAB Manavgat/Side BYK Hizmet binasının açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve bina gezildi.

TÜRSAB Hepimizin etkinliği 20 Eylül'de!

TÜRSAB yönetiminde görev almak için yoğun çalışma yapan “TÜRSAB Hepimizin” platformu, TÜRSAB üyeleri ve turizmin önde gelen isimleri ile 20 Eylül Pazar günü bir araya geliyor.

TÜRSAB turizm için Yenikapı'ya talip oldu!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

2006 yılında Koç ve TÜRSAB, Formula 1 İstanbul Park'a talip!

2005 yılında hizmete açılan İstanbul Park'ın işletmecisi olan Motor Sporları Organizasyon A.Ş.'nin hisselerinin yüzde 96.99'unun, 2006 yılında, satışı için yapılacak ihaleye Koç Holding'in SETUR'u ve TÜRSAB kalmış.

TÜRSAB, Aralık ayında seçimli genel kurula gidiyor!

TÜRSAB, aralık ayında seçimli genel kurula gidiyor. Yönetimden ayrılma ve istifalar oldu. TÜRSAB’ın şirketleri üzerinde... 2. Başkan Firuz Bağlıkaya yönetimden ayrıldı. Ali Rıza Koç istifa ederek muhalefete katıldı.

TÜRSAB üyelerinden kozana ziyaret Haberi

TÜRSAB üyelerinden kozana ziyaret

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) yönetim kurulu üyeleri ve bazı seyahat acentalarının sahipleri , İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Adana'daki tarihi ve turistik yerlerin tanıtılmasını sağlamak amacıyla düzenlediği gezi kapsamında Kozana geldi. 



İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari'nin de katıldığı değerlendirme gezisi kapsamında, TÜRSAB Kültür ve Turizm Komitesi Eş Başkanı Yasemin Şan, yönetim kurulu üyeleri ve bazı seyahat acentası sahipleri, Misis, Yılan Kale, Yumurtalık, Anavarza ile Kozan'daki tarihi yerleri inceledi. Kozana gelişlerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu tarafından karşılanan kafileye Arıkan Konağında yöresel yemekler tanıtıldı. Daha sonra, konuk kafile Hasan Erdoğan'ın rehberliğinde Arıkan Konağı, sokak sağlıklaştırması yapılan tarihi Mustafa Kemal sokak, Hoşkadem Camisi ve Aşağı-Yukarı Çarşıyı gezdi. TÜRSAB yönetim kurulu üyeleri, Adananın köklü bir tarihe ve zengin bir turizm...