29 / 03 / 2024

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi ne zaman

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi ne zaman

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

200 yeni markalı emlakçı geliyor!

2019 yılının ikinci yarısında gayrimenkul danışmanlık şirketleri adeta yatırımcı avına çıkıyor. Yıl sonuna kadar 10’a yakın marka 200 yeni franchise açmayı planlıyor. Markaların franchise giriş bedelleri ise 10 bin lira ile 150 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Emlak Konut GYO'nun inşaatı devam eden 37 projesinde son durum!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşaat çalışmaları devam eden 37 markalı projede son durum ne? 

Emlak satışında durmak yok, yeni çözümler var!

Konut satışlarının neredeyse durma noktasına geldiği dönemde emlak pazarlama şirketi Turyap, uygun fiyatlı gayrimenkullerden oluşan Teklif Alma Toplantısı düzenledi. Emlak sektörü durgun günlerini yaşarken, bu toplantıda evleri almak için yarış vardı.

Emlak Katılım Bankası’nın faizlere olumlu etkisi olacak!

Nivo markalı projeleriyle dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, yaptığı açıklamada, Emlak Katılım Bankası’nın sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle olduğunu söyledi.

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

ByDoping markalı konuta yeni satış ağı oldu!

Birinci el markalı gayrimenkulleri, emlak danışmanlarıyla buluşturarak alternatif satış ağı kuran ByDoping, yeni bir satış kanalı oluşturdu. 

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi ne zaman Haberi

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi ne zaman

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor. 


İngiltere merkezli yayıncılık kuruluşu Capital Finance International tarafından 2015 yılında ‘Avrupa En İyi Gayrimenkul Müzayedeciliği’ ödülünü kazanan TURYAP, kapsamlı bir müzayedeye daha imza atıyor.  Akbank ve Albaraka Türk’ün ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri saat 11:00’de; Varyap, Profilo Holding, ve Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin markalı emlak projelerinden gayrimenkullerin satışı saat 14:00’de TURYAP Genel Müdürlük müzayede salonunda gerçekleştiriliyor. 


MARKALI EMLAK PROJELERİ MÜZAYEDESİ 19 OCAK’TA

Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi’nde İstanbul, Ankara ve Bodrum’da yer alan, içerisinde daire ve villaların, iş yerlerinin, arsa ve ticari alanların yer aldığı farklı projelerden gayrimenkuller satışa sunuluyor. 


Müzayede kapsamında Delmar Yapı’nın Elit...