26 / 04 / 2024

Turyapı İnşaat Kimin

Turyapı İnşaat Kimin

Turyapı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Gönül Günal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turyap'ın icradan satışı iptal edildi!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü şirketlerinden Turyap'ın geçtiğimiz günlerde basında icradan satılacağı yönünde haberler yapılmıştı. Hukuka uygun olmadığına karar verilen ihale yapılmadı. Turyap konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Turyapı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyapı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Gönül Günal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turyap'ın Ankara Golfkent'te satışa çıkardığı 22 arsa ihalesi bugün!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’te konut ve ticari imarlı arsalar için satış ihalesi bugün saat 14:00'da yapılacak.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Turyapı İnşaat Kimin Haberi

Turyapı İnşaat Kimin


Turyapı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gçönül Günal tarafından kuruldu.


Turyapı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Kara.Deniz,hava ve Demir yolları nakil vasıtaları ile her türlü yük,yolcu,kargo ve ticari emtianın yurt içi,yurt dışı ve transit taşımacılığını yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Turyapı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Adres;  Kısıklı Mh.Alemdağ Yan Yolu Cd.N.5/3...