26 / 04 / 2024

Tuvana Türkayın evi

Tuvana Türkayın evi

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, yazın dil kursu için gittiği Londra’dan bir ev satın aldığını söyledi.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Ordu'daki heyelanda mağdur olanların evi hibe olarak yapılmalı!

MHP Ordu Milletvekili Enginyurt, "Ordu'daki heyelanda mağdur olanların evi hibe olarak yapılmalı" dedi...

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti. Türkün'ün ailesi, Türk Ytong Sanayi A.Ş. ve İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Berat Albayrak: İndirimlerin fiyatlara yansıtılmasının takipçisi olacağım!

Hazine ve Maliye Albayrak, "Tüm indirimlerin fiyatlara yansıtılmasının bizzat takipçisi olacağımı söylemiştim. Bugün gördüğümüz tablo ve vatandaşlarımızın teveccühü bizleri memnun etti." şeklinde konuştu...

Tuvana Türkay Londra’dan ev aldı!

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, yazın dil kursu için gittiği Londra’dan bir ev satın aldığını söyledi.

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Faiz ekonomik alanda her türlü kötülüğün anası babası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizle ilgili olarak faizi ekonomik alanda her türlü kötülüğün anası babası olarak gördüğünü kaydetti.

Alper Potuk Suadiye’ye taşındı!

Ünlü futbolcu Alper Potuk eski sevgilisi Tuvana Türkay'ın kendisini bastığı evinden taşındı. İddialara göre, Potuk'un hareketli yaşantısından komşuları rahatsızlık duydular. 

Pablo Escobar'ın evi yıkılmak isteniyor!

1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın evi yıkılmak isteniyor. Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, Escobar’ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

Albaraka Türk'ün gayrimenkul portföyü 1,3 milyar TL'ye ulaştı!

Albaraka Türk'ün gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğünün 1 milyar 300 milyon liraya ulaştığı açıklandı.

Su yalıtımının zorunlu tutulmasını, binaların ömrünü uzatacak!

Resmi Gazete’de 29 Ekim’de yayımlanan ve yeni binalarda su yalıtımını zorunlu hale getiren yönetmelikle ilgili Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, su yalıtımının zorunlu tutulmasını çok olumlu bulduklarını dile getirdi.

Tuvana Türkayın evi Haberi

Tuvana Türkayın evi


Güzel oyuncu Tuvana Türkay, Ulus’ta yer alan bir mekânda yurtdışından gelen arkadaşlarını ağırladı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, çıkışta saçlarını kestirdiği görülen Türkay, bu değişikliğin sebebini “Hem havaların sıcaklığı hem de uzun saçtan sıkılmıştım" sözleriyle açıkladı.

Yazın dil kursu için gittiği Londra’dan bir ev satın aldığını söyleyen oyuncu Türkay, bu yıl İstanbul-Londra arası mekik dokuyacağını...