29 / 03 / 2024

Üçüncü Havalimanına metro ile nasıl gidilir

Üçüncü Havalimanına metro ile nasıl gidilir

Arnavutköy’deki 3. Uluslararası Havalimanı’na metroyla nasıl gidilecek? Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Metrosu’nda son durum ne? Taksim’den 3. Havaalanı’na metro ile nasıl gidilir? 3. Havalimanı metrosu ile entegre metrolar hangileri? İşte cevaplar

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece İlçeleri, İstanbul Yeni Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

Havalimanına gidecek metromuz birinci projemiz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Kızılay'dan başlayarak, Keçiören'i içine alıp Pursaklar'dan havalimanına gidecek raylı sistem metro hattımız birinci projemiz." diye konuştu.

Mansur Yavaş'tan Siteler esnafına metro sözü!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Esenboğa Havalimanı metro projesine öncelik vereceğini söyleyerek, Siteler esnafına metro sözü verdi.

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

3. havalimanına ilk uçak 22 Haziran'da inecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul üçüncü havalimanına 22 Haziran'da ilk kez TC-TUR uçağıyla inecek...

3. havalimanına verilecek isim meclis gündeminde!

İstanbul'da yapılmakta olan 3. havalimanına verilecek isim meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

8 aşamada İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma planı!

Atatürk Havalimanı 29 Ekim'de İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına paralel tarifeli uçuş trafiğine kapatılacak. İşte, 8 aşamada İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma planı..

İstanbul Yeni Havalimanı'na big bang taşınma!

29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’na tek hamlede (big - bang) taşınma yapılacak. Taşınma 45 saat sürecek ve uçuşların tamamen kesildiği 12 saatlik bir süreç olacak.

Esenboğa Havalimanı'na metro müjdesi!

Başbakan Yıldırım, "Esenboğa Havalimanı'na metro yapacağız. Çubuk'a kadar da metroyu uzatacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Üçüncü Havalimanına metro ile nasıl gidilir Haberi

Üçüncü Havalimanına metro ile nasıl gidilir



Arnavutköy’de hayata geçirilecek İstanbul 3. Havalimanı için hazırlanan Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Metrosu’nda son durumu ve Taksim, Bağcılar ve Bayrampaşa’daki bir yolcunun raylı sistemler ile 3. Havaalanına nasıl ulaşacağını Emlakkulisi.com açıklıyor…



Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı metrosunun istasyonları!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılında hizmete açılması planlanan 33 kilometre uzunluğundaki Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Raylı Sistem Hattı ile yolculuk 33 dakika sürecek. 


Halkalı - Arnavutköy - 3. Havalimanı Raylı Sistem Hattı, şu istasyonlar arasında hareket edecek;


- Halkalı


- Halkalı Toplu Konut 


- Tema 


- Olimpiyat 


- Kayaşehir Merkez 


- Taşoluk 


- Arnavutköy Merkez 


- 3. Havalimanı



Üçüncü Havaalanı metrosu ile entegre metrolar!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan raylı sistemler belgesine göre; 

Halkalı - Arnavutköy -...