26 / 04 / 2024

ülke ülke yabancıya konut satışı

ülke ülke yabancıya konut satışı

TÜİK verilerinegöre, bu yılın Mayıs ayında yabancılara konut satışı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 62,5 arttı. İşte ülke ülke yabancılara konut satışı...

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Yabancıların Türkiye talebi bitti mi? Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 46,2 azaldı!

Türkiye, yabancı uyruklu vatandaşların konut talebinin yüksek olduğu bir ülke olarak dikkat çekiyor. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? Yabancıların Türkiye talebi bitti mi?

Yabancıya konut satışı Haziran'da rekor kırdı! En çok konut hangi ülke vatandaşlarına satıldı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde yabancılara konut satışını kaleme aldı. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? İşte ayrıntılar ve Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan'ın konuyla ilgili o yazısı...

Yabancıya konut satışı yüzde 47.6 arttı!

Gayrimenkul danışmanlığı veren FOA Invest firmasının kurucusu ve CEO’su Fatih Osman Akkan, ülke genelinde yabancıya konut satışının yüzde 47.6 yükseldiğini dile getirdi. 

Yabancıya konut satışı 6 ayda yüzde 69 arttı!

Türkiye'de konut satışları haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 48.6 oranında düşerek 61 bin 355 olurken yabancıya satışta artış devam ediyor.

Yabancıya konut satışında tarihin en yüksek ilk yarısı!

2019 yılının ilk yarısında yabancıya 19 bin 952 adetlik konut satışı, tarihin en yüksek ilk yarı rakamı olarak açıklandı.

Ülke ülke yabancıya konut satışı!

TÜİK verilerinegöre, bu yılın Mayıs ayında yabancılara konut satışı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 62,5 arttı. İşte ülke ülke yabancılara konut satışı...

'Yabancıya konut satan ihracatçı sayılsın' talebi!

Türkiye'de yabancıya en çok konut satışının yapıldığı Antalya'daki sektör temsilcileri, 'ihracatçı' konumunda değerlendirilmek istiyor. Helmann Consturaction firması Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, yabancıya konut satan ihracatçının sektörü canlandıracağını söyledi.

GYODER, yabancıya konut satışı konusunda sektöre rehberlik ediyor!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında ‘yabancıya satış’ ve ‘vatandaşlık’ sürecinde merak edilen tüm sorular cevaplandırıldı..

Türkiye yabancıya konut satışında rekor kırdı!

Son yıllarda Türkiye'de yabancıya konut satışları yükselme kaydetmişti. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK)  açıkladığı verilere göre; Nisan ayında yabancıya konut satışında rekor kırıldı. 

Yabancıya konut satışı önümüzdeki günlerde daha da artacak!

Konut satış istatistikerini değerlendiren Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Eş Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Yabancıya satışlar önümüzdeki günlerde daha da artacak" dedi...

Yabancıya konut satışında en yüksek Nisan rakamları görüldü!

Nisan ayındaki 3 bin 720 adet konut satışı, yabancıya satışta tarihin en iyi Nisan ayı rakamı olarak kayıtlara geçti...

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Toplantısı 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi ve Vatandaşlık Alma Süreci Bilgilendirme Toplantısı 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek...

ülke ülke yabancıya konut satışı Haberi

ülke ülke yabancıya konut satışı

TÜİK verilerine göre, bu yılın Mayıs ayında yabancılara konut satışı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 62,5 artarak göstererek 2 bin 415'ten 3 bin 925'e yükseldi. Hürriyet'te yer alan habere göre, geçen yılın Ocak-mayıs döneminde 9 bin 756 adet konut yabancıya satılırken, bu da yüzde 77'lik bir artışa işaret etti. 

Böylece yabancılara konut satışında tarihin en iyi Mayıs ayı rakamları görüldü. İşte ülke ülke yabancılara konut satışı...

Ülke Adı: Cezayir 
Konut Satış Rakamı: 51

Ülke Adı: Lübnan
Konut Satış Rakamı: 57

Ülke Adı: Katar    
Konut Satış Rakamı: 64

Ülke Adı: Amerika Birleşik Devletleri
Konut Satış Rakamı: 68

Ülke Adı: Kazakistan 
Konut Satış Rakamı: 71

Ülke Adı: Ukrayna 
Konut Satış Rakamı: 80

Ülke Adı: Libya 
Konut Satış Rakamı: 83

Ülke Adı: Azerbaycan
Konut Satış Rakamı: 90

Ülke Adı: Mısır