26 / 04 / 2024

uluabat gölü arıtması var mı

uluabat gölü arıtması var mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrediyor. Euro güne 29,40 lira seviyesinde başlarken dolar kuru araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru...

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

Güçlü ve dayanıklı yapısı ile Kia Bongo Nisan fiyatları ne kadar? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

İşletmeniz için güçlü ve dayanıklı bir araç mı arıyorsunuz? O zaman size Kia Bongo'yu öneriyoruz! Ekonomik ve güçlü motorları sayesinde yakıt maliyetlerinizi de düşürür. İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Benzin ve motorinde son durum! İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son hareketlilik araç sahipleri tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 7 Eylül Çarşamba 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 7 Eylül günü ne kadar oldu soruları her gün vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, piyasalardaki son durum nedir? 7 Eylül Çarşamba günü dolar kuru…

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Tuz Gölü Fayı 6 büyüklüğünde deprem üretebilir!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, "Tuz Gölü Fay'ının uzunluğunu düşündüğümüz zaman daha büyük deprem üretme olasılığı var ama parçalı kırıklı. Bu fay hattının 6 ve 6,5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli mevcut" dedi.

İnşaat sektöründe en güçlü kadın CEO'lar!

Fortune Türkiye tarafından bu yıl 10.su hazırlanan "Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını" listesi pek çok başarılı kadını bir araya getirdi. Listede Türkiye'nin en güçlü kadınları yer alıyor...

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Gülşen İstanbul'da butik açacak!

Müzikteki başarısı kadar giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, moda sektörüne giriyor. Ünlü popçu, İstanbul'da butik için yer arıyor.

uluabat gölü arıtması var mı Haberi

uluabat gölü arıtması var mı

Ovalara hayat veren ve balıkçılıkla uğraşan yerleşim yerlerinin geçim kaynağı olan Uluabat gölü, 30 milyon TL’lik çevre yatırımıyla temizlenerek yeniden hayat bulacak.


Bursa Büyükşehir Belediyesi, toplam 30 milyon TL'lik yatırımla Uluabat Gölü'nü kirlilikten arındırıyor. Uluabat Gölü'ne temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çevre köylerden toplanan atık suların tesiste arıtılarak göldeki kirliliğin önüne geçileceğini söyledi. Proje tamamlandığında, bir zamanlar İngiltere Kraliçesi'ne özel kerevitlerin gönderildiği Uluabat Gölü eski günlerine geri dönmüş olacak.


KOLEKTÖRLERLE TEMİZLENECEK

İnşaat alanında BUSKİ yetkililerinden yapılan yatırım hakkında bilgi alan Başkan Altepe, hava, su ve toprak gibi değerleri kutsal gördüklerini, bu değerleri gelecek kuşaklara temiz bırakabilmek için yatırımlara gece gündüz devam ettiklerini ifade etti. Bir yandan sahiller ile Bursa Ovası'ndaki çalışmaları sürdürürken...