23 / 04 / 2024

Uluslararası Gayrimenkul Fonu

Uluslararası Gayrimenkul Fonu

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar arasında; ulusal ve uluslararası arenada yatırımcılara sunulmak üzere gayrimenkul yatırım fonları oluşturmak amacıyla stratejik işbirliği anlaşması imzalandı.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva açıklama yaptı! Bakın hangi yılı işaret ediyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, faiz indirimleri için henüz erken olduğunu ve böyle bir kararın ancak 2025'in başlarında verilebileceğini açıkladı. 

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gökhan Adıgüzel tarafından kuruldu.

IMF: Çin’de gayrimenkul sektörünün riskleri kontrol altına alınabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'de gayrimenkul sektöründen kaynaklanan risklerin kontrol altına alınabileceğine dikkat çekti.

Uluslararası Gayrimenkul Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uluslararası Gayrimenkul Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Adıyaman tarafından kuruldu.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı. 

Uluslararası Gayrimenkul Fonu Haberi

Uluslararası Gayrimenkul Fonu

Katar’ın önde gelen halka açık gayrimenkul şirketlerinden Mazaya Qatar ile Türkiye sermaye piyasalarının öncü aracı kurumu Global Menkul Değerler, çok önemli bir stratejik işbirliğine imza attılar. Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar arasında; yerel ve uluslararası düzeydeki nitelikli yatırımcılara sunulmak üzere, Global MD Portföy Yönetimi Şirketi tarafından İslami kurallara uygun olarak kurulup yönetilecek gayrimenkul yatırım fonları için stratejik işbirliği yapılması amacıyla anlaşma imzalandı. Söz konusu fonlar, özellikle Türkiye’deki tamamlanmaya yakın projelere ve gelir getiren varlıklara odaklı olarak yapılandırılacak.


Anlaşma, Hamad Al Hedfa, Erol Göker ve Gaye Braida Fernandez tarafından imzalandı

Stratejik işbirliği anlaşması, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle, Mazaya Qatar CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Hamad Al Hedfa ile Global Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Erol Göker ve Global MD Portföy...