28 / 03 / 2024

ümraniye bu yaka

ümraniye bu yaka

Artell ve Koytür şirketleri, Ümraniye'deki Ikea'nın yanında yeni bir projeye imza atmak için ortak şirket kurdu. Üç rezidans, bir ofis bloğundan oluşacak Buyaka adlı projede bir de alışveriş merkezi yer alacak.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yer alan 183 metrekarelik arsayı satıyor. İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Ümraniye Millet Bahçesi'nin resmi açılışı bu ay yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Ümraniye Millet Bahçesi'nin geçen sene Ağustos ayında açılışını yaptık ama resmi açılışını bu ay içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızla yapmak istiyoruz" dedi...

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

Ümraniye'deki imarlı yerler yeniden inşa edilecek!

2B arazilerinin bulunduğu mahallelerde önemli imar sorunlarının olduğunu söyleyen AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, ''Ümraniyemize yakışmayan bu imarlı yerlerimizi yeniden inşa edeceğiz'' dedi.

Ümraniye'de yeni metro hatlarıyla ulaşım sorunu kalmayacak!

Üsküdar-Çekmeköy metro hattının geçtiğini ve yeni dikey hatlar için çalışmaların devam ettiğini ifade ede AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, ""Hiçbir ilçede bu kadar metro hattı olmuyor" dedi....

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

ümraniye bu yaka Haberi

ümraniye bu yaka


Artell & Koytür İnşaat, Ümraniye Tepeüstü'nde, Ikea mağazasıyla Kiptaş'ın Yeşil Vadi projesi arasında yer alan 42 bin 687 metrekare arsa üzerinde 23'er katlı üç rezidans ve 22 katlı bir ofis binası inşa edecek. Buyaka adı verilen projede ofis binasıyla rezidanslar arasında kalan bölüme de 106 bin metrekarelik bir alışveriş merkezi yapılacak. Alışveriş merkezinde 150 mağaza olacak. Projede ayrıca 13 bin 500 metrekarelik kapalı spor merkezi yer alacak.


Kayserili işadamları Ahmet Özderici, Ali Özderici ve Ali Rıza Özderici yönetimindeki Artell İnşaat, Kemerburgaz'da Kemerhill ve Artell Forum adlı konut projelerini inşa ederek sahiplerine teslim etmişti. Yine Kayserili, Koyuncu ve Türkmenoğlu ailelerinin sahibi olduğu Koytür İnşaat, Kemerburgaz'da yapımını sürdürdüğü Kemer Corner adlı konut projesini 2007 sonunda sahiplerine teslim etmeyi planlıyor. Artell ve...