18 / 04 / 2024

ümraniye kültür merkezleri

ümraniye kültür merkezleri

Ümraniye Belediyesi tarafından Esenkent Mahallesi’nde yaptırılan Prof. Dr. Bekir Topaloğlu Kültür ve Eğitim Merkezi ve muhtarlık hizmet binasının açılışı törenle gerçekleştirildi.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

Balıkesir'e Hasan Can Kültür Merkezi geliyor!

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Halkın sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı bu mekanlar, modern yapılarıyla da dikkat çekiyor.

Manisa'ya 7 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

Ümraniye Esenkent Kültür Merkezi açıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından Esenkent Mahallesi’nde yaptırılan Prof. Dr. Bekir Topaloğlu Kültür ve Eğitim Merkezi ve muhtarlık hizmet binasının açılışı törenle gerçekleştirildi.

ümraniye kültür merkezleri Haberi

ümraniye kültür merkezleri


Ümraniye Belediyesi 350 kalıcı esere yenilerini eklemeye devam ediyor. Yapımı tamamlanan eserler vatandaşların hizmetine açılıyor. Bu kapsamda Esenkent Mahallesi’nde Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan Esenkent Muhtarlığı Hizmet Binası ve Prof. Dr. Bekir Topaloğlu Kültür ve Eğitim Merkezi’nin açılışı birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşti.


Açılış törenine Ümraniye kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Vekili Av. Serkan İnanoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlyas Çelik, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Kadosan Başkanı Mustafa Yavuz, muhtarlar, meclis üyeleri, birim müdürleri, Prof. Dr. Bekir Topaloğlu’nun kızları Elif Ölmez, Nesibe Topaloğlu ve...