19 / 04 / 2024

Unicera Fuarına kimler katılıyor

Unicera Fuarına kimler katılıyor

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Silverline Ankastre, Unicera Fuarı'na katılıyor!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

Seranit Grup UNICERA Fuarı'na damga vuracak!

Seranit Grup, zengin ve şık ürün portfoyü ile 23 – 27 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Yaşam tarzlarına özel banyolar tasarlayan Creavit, 2016 yılında ürün gamına eklediği 54 yeni ürünle Unicera Fuarı'nda, 23-27 Şubat tarihleri arasında görücüye çıkıyor.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Yurtbay Seramik Unicera Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Danfoss Türkiye ICCI Fuarı’na katılacak!

Danfoss Türkiye enerji verimliliği ve konfor sunan ürünleri ile sistem çözümlerini tanıtacak. Firma enerji sektörünün önde gelen yerli ve yabancı aktörlerini bir araya getiren ICCI Fuarı’na katılıyor.

Ege Seramik yeni ürünleriyle 38. Yapı Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik 21-25 Nisan tarihleri arasında 38. kez düzenlenen Yapı Fuarı’na katıldı. Türk yapı sektörünün en büyük buluşmalarından biri olarak gösterilen Yapı Fuarı bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini ağırladı.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Filli Boya Yapı Fuarı'na iki stantla katılacak!

Türk boya ve ısı yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren Filli Boya, Yapı Fuarı’na iki stantla katılacak. Fuarda tasarım ve mimari bakış açısıyla hazırlanan boya ve ısı yalıtım ürünleri ayrı ayrı sergilenecek.Fuarda kişiye özel renk anlayışı sunulacak.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Unicera Fuarına kimler katılıyor Haberi

Unicera Fuarına kimler katılıyor

Ürünleri dünya çapında beğeni kazanan Graniser Seramik, 23-27 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera'da dünya vitrinine çıkıyor. Mevcut ürünlerinin yanı sıra fuarda yeni serilerini de sergileyecek olan Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.


Graniser Seramik'in üretiminin %60'nı ihracata yönelik gerçekleştirdiği ve 60'ı aşkın ülkeye aktif olarak ihracat yaptıklarını ifade eden Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, 2016 yılının ikinci yarısında devreye almayı planladıkları 2,8 milyon metrekarelik sırlı porselen yatırımıyla %65-70’i ihracata yönelik ürünler üreterek ihracat rakamını 63-65 milyon dolar seviyelerine çıkarmayı planladıklarını ifade etti. Unicera Fuarı'nın her geçen yıl daha büyük ilgi gördüğünü ve sektörün prestij fuarları arasında yer aldığını kaydeden Hacıoğlu, Graniser Seramik'in yeni ürünlerinin her yıl olduğu...