26 / 04 / 2024

uşak satılık arsa

uşak satılık arsa

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Uşak ili, Eşme ilçesi, Kayalı Köyü'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları...

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! O ilde 19 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Uşak'ta 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatla arsa sahibi olma fırsatı! 

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Beylerhan Köyü ve Ovademirler Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Uşak'ta 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan arsayı 43 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Uşak Belediyesi 30 adet arsayı satışa çıkardı!

Uşak Belediye Başkanlığı tarafından 30 adet arsa satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Uşak Belediye Başkanlığı, Boykuş Köyü ve Karaağaç Mahallesi'nde bulunan arsa ve akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Uşak Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait olan işyeri depo ve akaryakıt istasyonu vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 15 milyon TL sermaye bedeli ile satışa çıkarılıyor. 

Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan İzmir ve 2 ilde daha satılık arsa ve arazi! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir, Uşak ve Kırklareli'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 6 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Uşak'ta 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan arsayı 43 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Göktürk'te 7,6 milyon TL'ye İstanbul 15. Satış Memurluğu'ndan satılık arsa!

İstanbul 15. (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 7 pafta, 317 parsel sayılı, 1.912,12 metrekarelik arsayı 7 milyon 648 bin 480 TL'ye satılıyor...

Başakşehir'de 35 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 35 milyon 95 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Uşak Belediyesi'nden 6.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediyesi, Merkez Bozkuş Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

Bursa Büyükşehir'den 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Nilüfer Demirci'deki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

uşak satılık arsa Haberi

uşak satılık arsa

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, Uşak ili, Eşme ilçesi, Kayalı Köyü'nde yer alan 5 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller arasında hamtopraklar ile arsa yer alıyor. 

Uşak Eşme'de satışı yapılacak gayrimenkullerin ihalesi 20 Eylül 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Peki Uşak'ta satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından satışı yapılacak gayrimenkullerin büyüklükleri 5 bin 228 metrekare ile 20 bin 200 metrekare arasında değişiyor.

Uşak Eşme'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ilse 3 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 200 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. Gayrimenkullerin satışı kapsamında 8 taksit imkanı sunuluyor. Aynı zamanda gayrimenkuller 5 sene süre ile emlak vergisinden de muaf tutuluyor. 

İşte Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından gayrimenkul satışına ilişkin...