26 / 04 / 2024

üsküdar Akif Hamzaçebi

üsküdar Akif Hamzaçebi

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi 'Konu İstanbul'da gökdelen dikmek olursa, hiç bir sorun yok. Gökdelen imarı, ruhsatı almak isteyen, gidiyor alıyor belediyeden. Belediye vermiyorsa TOKİ veriyor' dedi.

Fikren İnan'dan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1151 Ada 75, 77, 172, 173 ve C Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Akif Hamzaçebi Fikirtepe mağdurlarıyla bir araya geldi!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar dün CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ile bir araya geldi...

Akif Hamzaçebi konut mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi Tuzla'da konut satış vaadiyle dolandırılan vatandaşlarla bir araya geldi.

Akif Hamzaçebi, konut mağdurlarıyla bir araya geliyor!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi bugün Tuzla'da konut satış vaadiyle dolandırılan vatandaşlarla bir araya geliyor.

Akif Hamzaçebi maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi...

Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut mağdurlarıyla bir araya geldi! 

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırıldığı ileri sürülen vatandaşlarla bir araya geldi...

Üsküdar Belediyesi Çengelköy'deki 87 konutu 47.2 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki inşaatı devam eden 87 konutu ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta yapılacak...

Akif Hamzaçebi: Kanal İstanbul konusunda Erdoğan'ı ikna edeceğiz!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, şehri felç edeceğini savunduğu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.

Akif Hamzaçebi: Kapalıçarşı son yıllarda can çekişiyor!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, "3 bin 600 dükkanın olduğu bir çarşıdan söz ediyoruz. Ama bu çarşı son yıllarda can çekişiyor." ifadelerini kullandı...

Üsküdar Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki taşınmazını kat karşılığı inşaat yöntemiyle kapalı teklif usulü ihale ile satıyor..

Üsküdar Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki arsa Kat Karşılığı İnşaat Yöntemiyle Kapalı Teklif Usulü ihale ile satılıyor..

üsküdar Akif Hamzaçebi Haberi

üsküdar Akif Hamzaçebi

CHP Grup Başkanvekili Akif  Hamzaçebi, Üsküdar'da bir düğün salonunda, 2B alanlarıyla ilgili düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 20 yıl önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda, istanbul'un nüfusunun 8,5 milyon olduğunu, şimdi ise ikiye katlanarak, 15 milyonu geçtiğini söyledi. 


Gerek Başbakanın, gerekse AK Partili belediye başkanlarının her tarafta yaptıkları hizmetleri anlattıklarını kaydeden Hamzaçebi, "Fakat 20 yıl sonra biz hala Yavuztürk Mahallesi'ndc tapu sorununu konuşuyorsak, 2B sorununu, hisseli tapuları, imar planlarını, bunları konuşuyorsak, demek ki 20 yılda Yavuztıirk'ün en temel sorununda bir adım dahi atılmamıştır" değerlendirmesinde bulundu. 


Devletin mülkiyetten doğduğunu, bir devlette eğer vatandaşlar tapu ve imar sorunu yaşıyorsa ortada devlet adına yapılan bir şeyin olmadığını söyleyen Hamzaçebi, devletin en temel görevinin, vatandaşın başını soktuğu evin, imar ve tapu problemini...