26 / 04 / 2024

Üsküdar Bilim Merkezi açılışı

Üsküdar Bilim Merkezi açılışı

Bilim ve yüksek teknoloji merkezi Üsküdar Bilim Merkezi'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen bilim merkezinin 1'inci fazı çin açılış töreni düzenlendi.

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

İstanbul’un ilk bilim merkezi açıldı!

Bilim ve yüksek teknoloji merkezi Üsküdar Bilim Merkezi'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen bilim merkezinin 1'inci fazı çin açılış töreni düzenlendi.

Nevbahar Üsküdar'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon inşaat  tarafından İstanbul Üsküdar merkezde hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede konut ve ticari alanların yanı sıra alışveriş merkezi planlanıyor.

Üsküdar Fatih Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Fatih Camii altında hizmet verecek olan Fatih Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Üsküdar Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı!

Üsküdar Belediyesi, 7 Nisan Cumartesi günü anne veya babasını kaybeden çocukların yaşamış olduğu travmaları atlatmalarına yardımcı olmak için Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Üsküdar Ferah Yaşam Merkezi 2018'de tamamlanacak!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Ferah Yaşam Merkezi’nin çalışmaları son hızla devam ediyor.

Reysaş GYO merkezini Üsküdar'a taşıdı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı merkez adresini değiştirdi. Reysaş GYO'nun merkezi Sancaktepe'den Üsküdar'a taşındı.

Üsküdar Medeniyet Okulu açıldı!

Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Medeniyet Okulu, Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi’nde eğitime başladı.

Üsküdar Bilim Merkezi açılışı Haberi

Üsküdar Bilim Merkezi açılışı

Bilim ve yüksek teknoloji merkezi Üsküdar Bilim Merkezi dün açıldı. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliğiyle kurulan İstanbul'un ilk bilim merkezinin 1'inci fazının açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar katıldı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Gelecek, bilime ayak uydurup onu keşfedenlerin olacak. Sizler kâşif nesiller olarak yetişmelisiniz. Sizler için açılan bilim merkezlerini, okulunuz, eviniz gibi görmeli, buralarda vakit geçirmelisiniz. Bilim merkezlerindeki sergilerle bilime adeta dokunabilmek mümkün. Merkezimiz her gün 500 öğrencimizin ders görebileceği bir kapasiteye sahip. Tabii bu daha ilk faz. İnşallah önümüzdeki yıl İletişim, Robotik, Otomotiv, Finans, Enerji, Doğa Bilimleri ve Tıp Teknolojileri temalarında geniş kapsamda hizmet...