25 / 04 / 2024

üsküdar Bilim Merkezi ve Gözlem Evi

üsküdar Bilim Merkezi ve Gözlem Evi

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarına başlanan ve bu yıl içinde temeli atılması planlanan Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi'nin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete girmesi planlanıyor

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

İstanbul’un ilk bilim merkezi açıldı!

Bilim ve yüksek teknoloji merkezi Üsküdar Bilim Merkezi'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen bilim merkezinin 1'inci fazı çin açılış töreni düzenlendi.

Nevbahar Üsküdar'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon inşaat  tarafından İstanbul Üsküdar merkezde hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede konut ve ticari alanların yanı sıra alışveriş merkezi planlanıyor.

Üsküdar Fatih Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Fatih Camii altında hizmet verecek olan Fatih Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Üsküdar Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı!

Üsküdar Belediyesi, 7 Nisan Cumartesi günü anne veya babasını kaybeden çocukların yaşamış olduğu travmaları atlatmalarına yardımcı olmak için Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Üsküdar Ferah Yaşam Merkezi 2018'de tamamlanacak!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Ferah Yaşam Merkezi’nin çalışmaları son hızla devam ediyor.

Reysaş GYO merkezini Üsküdar'a taşıdı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı merkez adresini değiştirdi. Reysaş GYO'nun merkezi Sancaktepe'den Üsküdar'a taşındı.

Üsküdar Medeniyet Okulu açıldı!

Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Medeniyet Okulu, Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi’nde eğitime başladı.

üsküdar Bilim Merkezi ve Gözlem Evi Haberi

üsküdar Bilim Merkezi ve Gözlem Evi

Özellikle öğrencilerin ve öğretmenlerin faydalanmaları amacıyla yapılacak merkezde, 1500 metrekare bilim merkezi, gözlem kulesi, Planetaryum, 500 metrekarelik bilim merkezi sergi alanı, 650 metrekare çok amaçlı salon, 436 kişilik konferans salonu ve 140 metrekare kütüphane bulunacak.


Merkezde, spor yapmak isteyen vatandaşlar için fitness salonları, kadın ve erkekler için yüzme havuzları, idari ofis ve derslikler, 260 metrekare kafeterya ve 236 araçlık otopark da yer...