27 / 04 / 2024

üsküdar çeşme

üsküdar çeşme

Çevre düzenlemesi adı altında yıkılan Türkiye Gazetesi çeşmeleri için Üsküdar Belediyesi yaklaşık 4 ay önce çeşmelerin yapılacağı sözünü vermesine rağmen bu söz hâlâ yerine getirilmedi.

Üsküdar'daki çeşmenin yıkım talimatına İBB karşı çıktı!

Üsküdar Çengelköy'deki çeşmelerin yıkım talimatını veren Üsküdar Belediyesi'nin ayıbına İBB son verdi

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Üsküdar'daki patlamada sıcak gelişme! 5 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde 07.02.2022 tarihinde meydana gelen patlamanın ardından binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Yaşanan olaya ilişkin yetkili birimler açıklama yaptı.

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitleniyor. İlçede dönüşüm başlatılan ve dönüşüm için hazırlık yapılan mahallelerin sayısı artıyor...

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar'daki 10 bloklu siteye kentsel dönüşüm şoku!

İstanbul Üsküdar’da 10 bloklu bir siteye tebligat gönderen ilçe belediyesi, 380 evden bir gün içinde eşyalarıyla birlikte evlerini tahliye etmelerini istedi. 

Üsküdar Belediyesi'nce restore edilen tarihi yapılar mecliste!

Üsküdar Belediyesi tarafından restore edilen tarihi yapılara dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Akiş GYO Üsküdar gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar'daki 1 bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO Üsküdar arsası değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi, 725 ada, 18 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Üsküdar Kuzguncuk'taki arsaya yönelik iddialara cevap!

 Vakıflar Genel Müdürlüğü, Üsküdar Kuzguncuk'taki bir arsanın kiralanmasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümde son durum!

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İlçedeki çalışmaları koronavirüs de durduramadı. Bölge sakinleri inşaatta maskesiz 100'e yakın işçinin çalıştığını belirtti..

DİSK'in Çeşme'deki arsası acele kamulaştırılıyor!

Albassam Grup’un Yeni Çeşme projesi için 511 parselde acele kamulaştırma kararı verildi. Bölgede, DİSK'e ait 68 dönümlük arazi de bulunuyor. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko kamulaştırmaya tepki gösterdi...

üsküdar çeşme Haberi

üsküdar çeşme


Üsküdar'da 30 yıldır vatandaşlara su ulaştıran ve geçtiğimiz aylarda çevre düzenleme çalışması bahane edilerek yıkılan 3 adet Türkiye Gazetesi çeşmesinin hâlâ yapılmaması tepki çekiyor. Gazetemizin hayratı olan çeşmelerin yıkılması vatandaşlar tarafından da protesto edilmişti. Gerek okuyucularımızın gerekse Üsküdarlıların tepkileri üzerine 4 ay önce açıklama yapan Üsküdar Belediyesi, çeşmelerin yapılacağı sözünü vermesine rağmen bu söz hâlâ yerine getirilmedi. Bölge sakinlerinden gelen eleştiriler üzerine bilgi istediğimiz Üsküdar Belediyesi yetkililerine bugüne kadar çeşmelerin neden yapılmadığını sorduk. Yetkililer, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın fen işlerine talimat verdiğini ve çeşmelerin yerine yenisinin yapılacağını söylediler ancak tarih veremediler. Semt sakinlerinden Ömer Yılmaz ise daha vahim bir ihbarda bulundu. Yılmaz, "15 senedir burada oturuyorum. Çeşmenin yıkılması bizleri çok üzdü. Buralarda mezarlığa gelenler abdest alır, sıcaktan bunalanlar...