17 / 04 / 2024

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi nerede

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi nerede

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Din görevlilerinden İyilik Konutları'na 366 bin TL yardım!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Nevbahar Üsküdar güncel fiyat listesi!

Nevbahar Üsküdar güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 169 adet konut bulunuyor.

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 3. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (3.Etap ) itiraz 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 2. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (2. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (1. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Üsküdar'da plan kotları düzenlemesi yeniden gündemde!

Üsküdar'da dönüşümün önünü açmak ve kaçak yapılaşmayı önlemek için 16 mahallede toplam 270 bin kişiyi ilgilendiren plan değişikliği İBB Meclisi’nde onaylanmıştı. Ancak bu plan yeniden görüşülecek.

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi nerede Haberi

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi nerede

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan "Din Görevlileri Yaşam Merkezi" temel atma töreni vatandaşların da katılımı ile yapıldı.

Üsküdar Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mihrimah Sultan Camii yanında yapılacak olan Yaşam Merkezi temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Ali Köse katılım gösterdi.

Temel atma töreninde açıklamalar yapan Başkan Türkmen, "Burası aslında Üsküdarımızın merkezi konumunda. Temelini attığımız bu güzide merkezimiz, inşallah eğitim ve kültür alanında çok hayırlı işlere imza atacaktır. Üsküdarımıza hizmet eden din görevlilerimizin buluşma mekânı olacak ve Allah'ın izniyle 2019 yılı bitmeden burayı tamamlayacağız." şeklinde...