19 / 04 / 2024

üsküdar satılık bina ihalesi

üsküdar satılık bina ihalesi

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi'nde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 14 milyon 585 bin 38 TL olarak belirlendi.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Çengelköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi, 841 ada, 25 ve 20 parselde yer alan binayı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Üsküdar Küçük Çamlıca'da 17.5 milyon TL'ye satılık bina!

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi'nde bulunan bina, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. Taşınmazın satış bedeli 17 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'de yeni yollar açılacak!

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlayan Prost, Üsküdar ve Kadıköy'de açılacak başlıca yolların güzergahını belirlemiş. Prost'un hazırladığı imar planıyla şekil alacak ilçelerde birçok yol daha açılacakmış.

1940 yılında Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım planını hazırlamış!

1940 yılında Mimar Henri Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlamış. Prost'un üç mıntıkaya ayırdığı imar planı Şehir Meclisi tarafından incelendikten sonra tatbik edilecekmiş.

üsküdar satılık bina ihalesi Haberi

üsküdar satılık bina ihalesi

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi'nde bulunan bina, İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı. Söz konusu binanın toplam değeri 14 milyon 585 bin 38 TL olarak belirlendi.


T.C. İSTANBUL ANADOLU 10. İCRA DAİRESİ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : İstanbul İl, Üsküdar İlçe,Bulgurlu Mahalle/Mevkii, Libadiye Cad., Şeker Maslağı Sokağı üzerinde kain, 84 Ada No, 77 Parselde kayıtlı, 3.236,30 m2 yüz ölçümlü arsa nitelikli ana taşınmaz ve üzerine kurulmuş olan fakat tapu kaydında bulunmayan betonarme kargir binanın tamamıdır. Parsel üzerinde bodrum+zemin+normal kattan oluşan üç katlı bahçeli bina olup dış cephesi sıvalı ve boyalı, üzeri çatı üstü kiremit kaplıdır. Parsel etrafı duvarla çevrilidir. Binanın zemin katında giriş holünün sol...