19 / 04 / 2024

Üsküdar yatırımları

Üsküdar yatırımları

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar'da birbirinden değerli çok sayıda proje hizmete açılacak.

İBB'den Üsküdar’a 3.6 milyar liralık yatırım!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, "13 yılda İstanbul’a 98 milyar lira, Üsküdar’a da 3.6 milyar lira yatırım yaptık." dedi.

Üsküdar'a 2 yeni stat müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dev projelerinin ayrıntılarını Karar Gazetesi'ne anlattı. Buna göre Beylerbeyi Stadı yıkılacak, yerine iki stat kurulacak.

Üsküdar kentsel dönüşümde gelişecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,"Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmeler olacak." şeklinde konuştu.

Cüneyt Çakır Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi, çocukların ve gençlerin hem sportif faaliyetler yapabilecekleri, hem de çeşitli alanlarda eğitim faaliyetlerinde bulunabilecekleri Cüneyt Çakır Ünalan Spor Tesisleri ve Bilgi Evi'nin temelini törenle attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da toplu açılış yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende İmam hatip okullarından öğrenci yurtlarına ve engelsiz yaşam merkezlerine kadar 10 kalem eserin temeli atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende İmam hatip okullarından öğrenci yurtlarına ve engelsiz yaşam merkezlerine kadar 10 kalem eserin temeli atıldı.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erdem Akcıl ve Ömer Çetin tarafından kuruldu.

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duhan Güneş ve Polat Başar ortaklığında kuruldu.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Üsküdar yatırımları Haberi

Üsküdar yatırımları

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak. Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, birbirinden değerli çok sayıda dev projeyi hizmete açacak.

Üsküdar’ı geleceğe taşıyacak olan Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası, Nevmekân Sahil Millet Kıraathanesi, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Üsküdar Bilim Merkezi, Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi, Üsküdar Belediyesi Nikâh Sarayı, Çavuşdere Spor Sarayı, İstanbul Resimleri Müzesi ve Valide Sultan Gemisi projeleri toplu açılışla beraber Üsküdar ve tüm İstanbullu vatandaşların hizmetine sunulacak.

Üsküdar ve İstanbul’a büyük değer katacak olan dev projelerin detay bilgileri şu şekilde:

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi:

Bulgurlu Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan, hizmet anlamında Türkiye'de ilk ve tek olan Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi hizmet vermeye başladı. Yaşam merkezinin engelli bireylerin rehabilitasyonu...