23 / 04 / 2024

üsküdarın nerelerine su verilemeyecek

üsküdarın nerelerine su verilemeyecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)'den yapılan açıklamada, Üsküdar - Çekmeköy metrosu Üsküdar istasyonu sahasına yeni döşenen isale hatlarının mevcut isale hatlarına bağlantı çalışmaları yapılacağı belirtildi...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Nevbahar Üsküdar'ın şehir terasları satışta!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan dubleks dairelerden satın almak isteyenler yüzde 0,56 vade oranıyla 120 ay taksit imkanından yararlanabiliyor.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de!

Kalyon Grup tarafından Üsküdar'da inşa edilen Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor...

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

Üsküdar'daki dev arsa satışa çıkarıldı!

Üsküdar'ın aynı zamanda deprem alanı, sağlık alanı olarak da kullanılan son yeşil alanı İBB tarafından satışa çıkarıldı...

Üsküdar Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’ın Kirazlıtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başlatılan projenin 24 ayda tamamlanacağını açıkladı.

Üsküdar Belediyesi'nden 24 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'ın Küplüce Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 24 milyon TL olarak belirlendi.

üsküdarın nerelerine su verilemeyecek Haberi

üsküdarın nerelerine su verilemeyecek


Üsküdar’ın bazı mahallelerine, 16 Nisan Çarşamba günü saat 10.00 ile 17 Nisan Perşembe günü 12.00 saatleri arasında 26 saat süreyle su verilemeyecek.


İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)'den yapılan açıklamada, Üsküdar - Çekmeköy metrosu Üsküdar istasyonu sahasına yeni döşenen isale hatlarının mevcut isale hatlarına bağlantı çalışmaları yapılacağı belirtildi. Söz konusu çalışma sebebiyle, 16 Nisan Çarşamba günü 10.00 ila 17 Nisan Perşembe günü 12.00 saatleri arasında 26 saat süreyle su kesintisi yapılacağı belirtildi.


Su Alamayacak Bölgeler şu şekilde; Üsküdar İlçesi: Aziz Mahmut Hüdai, Mimar Sinan, Salacak, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy ve Kuleli Mahallerinin tamamı ile Ahmediye, Valide Atik, Murat Reis, Sultantepe, Selami Ali, İcadiye, Küplüce, Güzeltepe ve Küçüksu Mahalleleri’nin bir...