29 / 03 / 2024

Utopia World Hotel sözleşme

Utopia World Hotel sözleşme

Utopya Turizm İnşaat, Utopia World Hotel için ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzaladı..

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

World Class Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Class Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mustafa Atar tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Utopia World Hotel'in satış işlemleri tamamlandı!

Utopia World Hotel'in satış işlemi sonucu, Utopya Turizm İnşaat'ın bilançosunda yer alan uzun dönem Avro cinsi yatırım kredisi tutarı alıcıya devredilecek olup kalan bakiye peşin tahsil edilecek. 

Utopia World Hotel'in satış işlemleri başlatıldı!

Utopya Turizm İnşaat'ın sahibi olduğu Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel'in tapu devri işlemleri başlatıldı. 

Utopia World Hotel'in satışı için kredi devri onaylandı!

Ütopta Turizm İnşaat, Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili banka ile gerekli anlaşmaya vardı ve banka komite kararı ile kredinin devrine onay verildi.

Utopia World Hotel'in devri için onay bekleniyor!

Utopia World Hotel satış süreci ile ilgili  alınması gereken tüm izinler tamamlandı ve devir için gerekli son aşama olan T.C. Cumhurbaşkanlığı onayı bekleniyor...

Alanya Utopia World Hotel 235 milyon liraya satıldı!

Antalya'nın alanya ilçesinde bulunan gözde otel Utopia World Hotel'in satış onayı çıktı. Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından alınan otelin satış fiyatı 235 milyon lira olarak belirlendi...

Alanya Utopia World Hotel'in satışı için onay bekleniyor!

Utopia World Hotel'in satışı ile ilgili; Orman Genel Müdürlüğü nezdindeki izin işlemleri tamamlandı ve Cumhurbaşkanlığı makamına onay için sunuldu...

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Utopia World Hotel sözleşme Haberi

Utopia World Hotel sözleşme

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satın alma opsiyonu ile kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat'ın Antalya İli Alanya İlçesi Kargıcak Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı oteli Utopia World Hotel'in satın alma opsiyonlu kiralanması hususunda ATG Anex Tourism Group ile görüşmelere başlandığı kamuoyuna duyurulmuştu.

Konu ile ilgili olarak ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzalandı.

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması: 
16.11.2018 Tarihinde Şirketimizin Antalya İli Alanya İlçesi Kargıcak Mahallesinde bulunan 5 yıldızlı oteli Utopia World Hotel in satın alma opsiyonlu kiralanması hususunda ATG Anex Tourism Group ile görüşmelere başlandığı kamuoyuna duyurulmuştu.Konu ile ilgili olarak ATG Anex Tourism Group' un  ilgili...