26 / 04 / 2024

Vadistanbul Uluslararası Pazarlama Ödülleri

Vadistanbul Uluslararası Pazarlama Ödülleri

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gökhan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Reaturk Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reaturk Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiler Özdemir tarafından kuruldu.

Kayasafety Uluslararası İthalat İhracat Ve İnteraktif Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Kayasafety Uluslararası İthalat İhracat Ve İnteraktif Pazarlama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keşan tarafından kuruldu.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Akkoyun tarafından kuruldu. 

İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın tarafından kuruldu.

Hastur Vize Uluslararası Danışmanlık Yatırım Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hastur Vize Uluslararası Danışmanlık Yatırım Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Konutta etkin dijital pazarlama yapan şirketler rekabette öne geçer!

Doğan Grubu bünyesindeki Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik ‘konutta dijital pazarlama eğitimi’ yaptı. 

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Vadistanbul Uluslararası Pazarlama Ödülleri Haberi

Vadistanbul Uluslararası Pazarlama Ödülleri

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödülün sahibi oldu.

Amerika Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 1995 yılından bu yana Amerika’da düzenlenen Hermes Creative Awards sonuçları belli oldu. Vadistanbul AVM 9 farklı kategoride; 2’si Platinum, 4’ü Gold ve 3’ü Honorable Mention Özel Ödülü olmak üzere 9 ödül birden kazandı. 

Vadistanbul AVM; Basılı Dergi kategorisinde, 3 ayda bir yayımladığı ‘VadiMag Dergisi’ ile Platinum ödülünü aldı.

Entegre Pazarlama Kategorisi’nde; ‘Vadistanbul En Doğal Hakkınız Lansman Kampanyası’nda gösterdiği 360 derece iletişim başarısı ile Platinum ve aynı kampanya ile TV Reklamı ve Reklam Kampanyası kategorilerinde 2 Gold ödülünü aldı. 

Vadistanbul; PR İletişim Kampanyası ve Event Marketing Kategorileri’nde de ‘Winter Dream Etkinliği ’ ile 2 Gold ödüle daha layık...