18 / 04 / 2024

Validebağ korusunda ne yapılacak

Validebağ korusunda ne yapılacak

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ve birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olarak tescillenmiş Validebağ Korusu’nda hayata geçirilmesi planlanan projeyi istemeyen ve yapılmaması için nöbet başlatan vatandaşlar konuya tepki göstermeyi sürdürüyor.

Validebağ Korusu, Yıldız ve Göztepe Parkı gibi olacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdarlı muhtarlarla buluştuğu toplantıda Validebağ Korusu, Üsküdar Meydanı ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Türkmen, muhtar maaşlarının 750 TL'den 1000 TL'ye çıkacağını müjdeledi.

Hilmi Türkmen: Cami inşaatı Validebağ Korusu'na taşmayacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Altunizade'deki cami inşaatı nedeniyle yaşanan gerginlikle ilgili açıklamasında, "Mahkeme kararlarına rağmen yapılan bir çalışma yoktur. İnşaatın yapımını durduracak herhangi bir yargı kararı yoktur" dedi.

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Korusu'nda son durum ne?

Validebağ Gönüllüleri tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un pazartesi günü çalışmaların başlayacağını duyurmasından sonra nöbet alanda nöbet tutuyor. Vatandaşlar koruda millet bahçesi inşa edilerek, yapılaşmaya açılacağını dile getirdi.

Validebağ Korusu'nun Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edilmesine tepki!

Validebağ Korusu’nun Üsküdar Belediyesine tahsis edilmesine tepki gösteren Validebağ gönüllüleri, korunun temizliği için tahsise gerek olmadığını, bunun alanı ranta açmanın ilk adımları olduğunu ifade etti...

Validebağ Korusu Üsküdar Belediyesi’ne tahsis edildi!

Üsküdar Belediye Meclisi'nin olağanüstü oturumunda Validebağ Korusu'nun tahsisi karar bağlandı. Koru Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edildi...

Validebağ Konakları teslimleri ne zaman?

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. DAP Yapı imzasını taşıyan proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan meydana geliyor. 

Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

DAp Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

Dap Validebağ Konakları fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Anadolu yakasında Altunizade'de inşa edilen Validebağ Konakları 368 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Dap Validebağ Konakları fiyatları ne kadar?

Validebağ Konakları ne zaman teslim?

İstanbul Altunizade'de Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları toplam 368 daireden oluşuyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlıyor...

Validebağ Konakları Dap Yapı dükkan fiyatları!

Toplam 368 daire ve ticari birimlerden meydana gelen Altunizade Validebağ Konakları'nda ev fiyatları 598 bin lira ile 6 milyon 353 bin lira arasında değişiyor. Peki Validebağ Konakları Dap Yapı dükkan fiyatları ne kadar?

2017 DAP Validebağ Konakları fiyatları ne kadar?

DAP Yapı imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen DAP Validebağ Konakları'nda 368 lüks konut yer alıyor. Peki 2017 DAP Validebağ Konakları fiyatları ne kadar?

Validebağ Konakları fiyatları ne kadar?

Validebağ Konakları fiyatları 598 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Dap Yapı'nın projesi Validebağ Konakları'nda 20 yıla kadar taksit imkanı sunuluyor...

Validebağ Konakları ödeme şekli!

Boğaz'a ve Kız Kulesi'ne yürüme mesafesinde Köprüye ve Avrasya Tüneli'ne komşu konumda yükselen Validebağ Konakları'nda ön talep dönemi başladı. İşte, Validebağ Konakları ödeme şekli...

Üsküdar Validebağ Camii ne zaman açılacak?

Üsküdar'da, günlerce çevrecilerin eylemlerine sahne olan Validebağ Camii, Ramazan Bayramı’nda ibadete açılacak. Kadir Gecesi ibadete açılması planlanan camide çalışmalar uzayınca açılış bayram namazına ertelendi.

Validebağ korusunda ne yapılacak Haberi

Validebağ korusunda ne yapılacak

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ve birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olarak tescillenmiş Validebağ Korusu’nda hayata geçirilmesi planlanan projeyi istemeyen ve yapılmaması için nöbet başlatan vatandaşlar konuya tepki göstermeyi sürdürüyor.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Tuğba Özer'in haberine göre; Validebağ Korusu’na yapılmak istenen projeye karşı nöbet tutan vatandaşlar çimlerin biçileceği ve koruya polisin gireceğinin duyumlarının alınmasının ardından Validebağ Savunması ve Validebağ Gönüllüleri tarafından yapılan çağrıyla nöbetin dördüncü gününde yeniden toplandı. 

Sabah erken saatlerde Adile Sultan Kasrı'nın önünde bir araya gelen vatandaşlar, konuyla ilgili konuştu. Vatandaşlar, koruda hiçbir müdahele yapılmasına izin vermeyeceklerine yeniden dikkat çekti. 

Saatlerin ilerlemesiyle koruya polis ekiplerinin ve çok sayıda işçinin gelmesinden sonra Üsküdar Belediyesi ile gerçekleştirilen görüşmede, belediye yetkilisi, “Oranın tahsisi belediyede olduğu sürece bizim personelimiz her gün orada olmaya...