20 / 04 / 2024

vartaş fikirtepe kentsel dönüşüm

vartaş fikirtepe kentsel dönüşüm

Fikirtepe'de ilk imzaları yüzde 50 oranlarıyla toplayarak anlaşan ve bir kaç puan daha artırımı yoluyla toplamda beş ada ile anlaşan Vartaş firmasının anlaştığı ikinci adasında vatandaşlar sözleşme fesihlerine başladı.

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Fikirtepe'de ilk kamulaştırma Vartaş Yapı'dan!

Fikirtepe' de bir türlü formül bulunamayan kentsel dönüşüm sürecinde son viraja girildi. Yaklaşık 3 yıldır sorunlarla boğuşulan bölgede ilk kamulaştırma haberi Vartaş ' tan geldi...

Ömer Faruk Barata: Fikirtepe'de eşitliği biz sağladık!

Fikirtepe'de başlayan kentsel dönüşüm beraberinde bir sürü karmaşayı da getirdi. Vartaş Yapı patronu Ömer Faruk Barata, bölgede adaleti eşit olarak ilk kez kendilerinin bu şekilde sağladıklarını söyledi.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık Fikirtepe kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak, "Orada 15 bin bağımsız bölümü içeren 2024 yılına kadar inşallah tamamlayacağımız bir projeyi yürütüyoruz." dedi.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projelerinde ev tahsisleri başladı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde kendilerine ev tahsisi yapılan 83 yaşındaki Nafiye ile kızı Leman Yavuz, yeni evleri için yaşadığı mutluluğunu dile getirdi. 

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ışık göründü!

Kadıköy Fikirtepe'de 14 senedir süren kentsel dönüşümde 61 proje adasında ışık göründü. Bölgede bir an önce inşaatlara başlanması planlanırken, Ocak'ta bölgenin şantiye alanına dönmesi öngörülüyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe kentsel dönüşümde tapu krizi!

Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik tartışmalar devam ediyor. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Yasin Bektaş, evlerinin tapularının bir gecede hazineye devredildiğini dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

vartaş fikirtepe kentsel dönüşüm Haberi

vartaş fikirtepe kentsel dönüşüm

Vatandaşların uzun süredir imzaların tamamlanarak her hangi bir iş yapılmamasından dolayı sözleşme fesihlerini vekalet azilleri ile başlattılar. Vatandaşların vekalet azilleri yoluyla noterden Vartaş firmasına gönderdikleri ihtarnameler karşılığında firma avukatları aracılığı ile karşı bir ihtar gönderilerek vatandaşların bu azillerini geri çekmemeleri durumunda günlük 1000 TL cezai müeyyide uygulayacakları ifadesi bulunmakta.


Vartaş inşaat adına vekaleten Ulusoy Hukuk Bürosundan vatandaşlara gönderilen noter onaylı ihtarda ise, tehdit gibi bir cezai müeyyide içerikle karşılık verilmekte ve 3 gün içerisinde azli yapılan vekaletnamelerin tekrardan firmaya aynı şekilde verilmesi istenmekte. FİKİRTEPEHABER.com olarak aldığımız bilgi ve iddialara göre Firmadan gelen bu karşı ihtara rağmen vatandaşlar geri adım atmayı düşünmüyorlar ve firmanın açacağı mahkeme durumunda bile haklarını sonuna kadar savunmayı düşünmekteler. Bunun haricinde firmadan gelen bahse konu içerikli ihtarname...