23 / 04 / 2024

Vera Gayrimenkul izmir projeleri

Vera Gayrimenkul izmir projeleri

İzmir'de Bayraklı, Bornova, Güzelbahçe ve Çeşme'de bulunan 7 farklı projenin satış danışmanlığını yürüttüklerini dile getiren Proje ve Ticari Portföy Sorumlusu Okan Kalpak, "İzmir'de inşaat sektörü sürekli gelişiyor" dedi

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Vera Konsept Gayrimenkul'nun halka arz büyüklüğü 868 milyon Türk Lirası

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz büyüklüğü 867,9 milyon Türk Lirası olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept Gayrimenkul ve TAB Gıda Sanayi halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verdi. İşte haberin ayrıntıları...

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Pera GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

İzmir Bornova'da 11 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 3 mahallesindeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor, 1 gayrimenkulü ise kiralıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Urla'da 17.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Urla İlçesi, Bademler Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 17 milyon 260 bin 647 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül'de!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası tarafından Elit Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül’de kapılarını açacak. 

İzmir Emlak Gayrimenkul Fuarı basın lansmanı 20 Nisan'da!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde, Elit Fuarcılık tarafından organize edilen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 21 Haziran'da kapılarını açıyor.

ÖİB Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

İzmir Defterdarlığı'ndan 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı, 2 ilçedeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 28 Mart'ta gerçekleşecek..

İzmir Karşıyaka'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Bostanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Vera Gayrimenkul izmir projeleri Haberi

Vera Gayrimenkul izmir projeleri


Yaklaşık 5 aydır emlak sektöründe faaliyetlerine devam eden Vera Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın yetkilileri, satışını yaptığı projelerde iddalı olduklarını söyledi. İzmir'de Bayraklı, Bornova, Güzelbahçe ve Çeşme'de bulunan 7 farklı projenin satış danışmanlığını yürüttüklerini dile getiren Proje ve Ticari Portföy Sorumlusu Okan Kalpak, "İzmir'de inşaat sektörü sürekli gelişiyor. Her geçen gün yeni projeler hayata geçiriliyor. Biz de Vera Gayrimenkul firması olarak kısa süre içerisinde İzmir'de Ege Bölgesi'nin diğer illerinde satışını yaptığımız proje sayısını artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Çözüm ortağı

Kurumsal bir yapıda kurulduklarını ve sundukları tüm hizmetlerde bu anlayışı müşterilerine yansıttıklarını söyleyen Kalpak, "Tecrübeli, sektörü sürekli takip eden ve donanımlı 15 kişilik uzman bir kadro ile çalışıyoruz. Bu nitelikli kadro ile proje satışlarında inşaat şirketlerine çözüm ortağı oluyoruz. İzmir'in güçlü ve kurumsal firmaları...