25 / 04 / 2024

Vera Gayrimenkul yeni projeler

Vera Gayrimenkul yeni projeler

İzmir'de Bayraklı, Bornova, Güzelbahçe ve Çeşme'de bulunan 7 farklı projenin satış danışmanlığını yürüttüklerini dile getiren Proje ve Ticari Portföy Sorumlusu Okan Kalpak, "İzmir'de inşaat sektörü sürekli gelişiyor" dedi

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Luxera Nevbahar 12 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden sürdüren Luxera Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı! Peki, Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar projesinde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla Luxera Nevbahar projesi...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Alya Bahçe basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi Alya Bahçe'yi 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği toplantıda görücüye çıkaracak.

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Luxera Towers'la 369 yeni konut ve 87 dükkan geliyor! Ön talep başladı!

Luxera Gayrimenkul yeni projesi Luxera Towers için düğmeye bastı. Projede 369 adet konut ve 87 adet ticari alan yer alacak.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

Vera Gayrimenkul yeni projeler Haberi

Vera Gayrimenkul yeni projeler


Yaklaşık 5 aydır emlak sektöründe faaliyetlerine devam eden Vera Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın yetkilileri, satışını yaptığı projelerde iddalı olduklarını söyledi. İzmir'de Bayraklı, Bornova, Güzelbahçe ve Çeşme'de bulunan 7 farklı projenin satış danışmanlığını yürüttüklerini dile getiren Proje ve Ticari Portföy Sorumlusu Okan Kalpak, "İzmir'de inşaat sektörü sürekli gelişiyor. Her geçen gün yeni projeler hayata geçiriliyor. Biz de Vera Gayrimenkul firması olarak kısa süre içerisinde İzmir'de Ege Bölgesi'nin diğer illerinde satışını yaptığımız proje sayısını artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Çözüm ortağı

Kurumsal bir yapıda kurulduklarını ve sundukları tüm hizmetlerde bu anlayışı müşterilerine yansıttıklarını söyleyen Kalpak, "Tecrübeli, sektörü sürekli takip eden ve donanımlı 15 kişilik uzman bir kadro ile çalışıyoruz. Bu nitelikli kadro ile proje satışlarında inşaat şirketlerine çözüm ortağı oluyoruz. İzmir'in güçlü ve kurumsal firmaları...