25 / 04 / 2024

Verde di Oliva nerede

Verde di Oliva nerede

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Karadağ Verde di Oliva'da 425 bin TL'ye 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı!

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Verde Royal Buca daire fiyatları!

Verde Royal Buca daire fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. Verde Royal projesinde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesi 120 daireden oluşyor. Peki Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Verde Royal Buca fiyat!

2 etap şeklinde dizayn edilen Verde Royal Buca projesi Hacim İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Verde Royal Buca fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Verde Royal Buca Evleri 430 bin TL'den satışta!

2 etap şeklinde planlanan Verde Royal Buca Evleri Hacim İnşaat imzasıyla dizayn ediliyor. Toplam 120 konuttan oluşan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesinde fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2017'de açılacak!

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Kamuran Tan, "Önümüzdeki yıl hizmete girecek hastane, Güneydoğu'nun en büyük ağız ve diş sağlığı hastanesi olacak." dedi.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin taşınmasından sonra esnafın kaybını önlemek için boş kalan binanın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağını belirten Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Bu çözümün iyi bir çözüm olduğuna inanıyorum” dedi.

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışının ilk günü 830 hasta hizmet verdi. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampusu içinde yer alan eski yerinde hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yenimahalle’deki yeri yerine taşınmasıyla hasta kabulüne başladı.

Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında sona gelindi!

Pursaklar Belediyesi proje üstüne proje hazırlayarak ilçeyi şantiyeye çevirdi. Sağlıktan spora, sosyal tesisten kültür merkezlerine bir dizi alanda yatırım yapan Pursaklar Belediyesi 2016'da 7 dev projenin temelini attı. Bunlardan biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında sona gelindi.

Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Mersin Kaşdişlen Kültür Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki villasını 10.95 milyon dolara satıyor!

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki Pasifik Okyanusu manzaralı muhteşem villasını satışa çıkardı.

Selçuklu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Selçuklu Belediyesi ilçeye sağlık alanında yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Dumlupınar Mahallesi’ne kazandırılacak olan “Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi” yüzde 90 tamamlandı.

Verde di Oliva nerede Haberi

Verde di Oliva nerede

Avrupa’nın 240 gün ile en fazla güneş gören ülkesi Karadağ’da (Montenegro) Türklerin emlak yatırımı 2016-2019 arasındaki 4 yılda 45 milyon euroyu geçti. Koronavirüse rağmen 2020’de de artışın ivmeli bir şekilde sürdüğünü belirten Karadağ’daki Türk gayrimenkul firması Mirnadom’un CEO’su Serkan Şahin, "Sebebi kira çarpanının 13 yıl, para biriminin Euro olması. AB ile son fasılı da önceki gün açarak tüm fasılları açan tek ülke olan Karadağ’da biz de 425 bin liraya 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı sunuyoruz" diye konuştu. 

Avrupa’nın hızla gelişen ülkesi, Adriyatik’in incisi Karadağ (Montenegro) her geçen gün daha da cazibe kazanıyor. Ritz Carlton, Hilton, Sheraton gibi markaların bir bir otel açtığı ülkede, dev gayrimenkul yatırımları artarak devam ediyor. Önceki gün Avrupa Birliği ile 8. fasılı da...