16 / 04 / 2024

Versus Dragos fiyat

Versus Dragos fiyat

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı!

Kartal Kordonboyu Sahil Yoluna ve Marmaray Metro Durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı..

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Versus Dragos fiyat listesi 2017!

Toplam 114 daireden meydana Versus Dragos fiyat listesi 2017 1+1 dairelerde 523 bin 834 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 25 indirim sağlanan projede "Ver evini al evini" kampanyası başladı.

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Luna Dragos ön satışta! Peki Luna Dragos konut fiyatları ne kadar? İşte Luna Dragos konut fiyat listesi...

OYAK Dragos fiyat! 

OYAK Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor...

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Nest Dragos fiyat bilgisi!

Nest Dragos fiyat bilgisi haberimizde bulunuyor. Yeni satış kampanyası kapsamında projede 49 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. 

Nuvo Dragos satış ofisi!

Nuvo Dragos satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla yükselen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler 2+1 fiyatına alıcılarını bekliyor. 

Nuvo Dragos fiyat bilgisi!

Nuvo Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. 

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor.

Nuvo Dragos'ta 849 bin TL'ye 3+1!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos’ta Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor...

Nuvo Dragos'ta 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde 3+1 daireler 849 bin  TL’den satışa çıktı...

Nuvo Dragos'ta 2+1 fiyatına 3+1 daire! 849 bin TL'ye!

Maltepe’de şehrin ayrıcalıklarına bir adım yakınlıkta yükselen Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Üstelik şimdi projenin 175 metrekare 3+1 daireleri, vadeli ödemelerde yüzde 5 peşinat, 120 ay 0.98 faiz oranıyla satışta…  

Versus Dragos'ta 0 faizle!

Versus Dragos projesinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Dubai Modeli ile inşaat ilerledikçe ödeme yapılan projede toplamda 227 daire yer alıyor. 

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Versus Dragos fiyat Haberi

Versus Dragos fiyat

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos, Resim Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 8 bin metrekare arsa alanına sahip Versus Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

2 blok halinde dizayn edilen projede daireler 74 metrekare ile 290 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim Kartal Versus Dragos, Kartal sahil yolunun dibinde Kordonboyu Mahallesi'nde yükseliyor.

Marmaray Atalar İstasyonunun yanında yer alan Versus Dragos'ta havuzlu, güvenlikli, kapalı otoparklı, depolu, balkonlu “Yeni Bir Daire” sahibi olabilirsiniz.

Versus Dragos başlangıç fiyatları
- Projede peşin fiyatlar 392 bin 875 bin TL'den,
-Taksitli fiyatlar ise 434 bin 872 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Versus Dragos “DUBAİ MODELİ” “İNŞAAT İLERLEDİKÇE” Ödeme Planı 
- Hiç Faiz Ödemeden...