27 / 04 / 2024

Vesta Global Event-Farm

Vesta Global Event-Farm

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

İstanbul'daki evini satıp Portekiz’den konut alan Türklerin sayısı yüzde 40 arttı!

Türkiye’de yaşanan fiyat artışlarının ev almayı zorlaştırdığını söyleyen Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Yurt dışından ev almak daha çok tercih edilmeye başladı, bu şekilde yüzde 40 artış var. Küçük çocuğu olanlar ağırlıklı olarak Portekiz’i tercih ediyor.” dedi.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Gayrimenkul yatırımında en çok kazandıran ülke: Portekiz!

Vesta Global’in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teuta Narazan, dünyadaki en iyi gayrimenkul yatırımının şu anda, yaşamadan sadece 1 hafta geçirerek AB pasaportu alınabilecek en ucuz ülke Portekiz olduğunu söylüyor...

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

Vesta Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Teuta Narazan ve Veli Armağan Akyüz ortaklığında kuruldu.

Spectra Global Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectra Global Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Shabdar, Hoseinali Rahbari tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Kasım'da Ümraniye, Site Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak. Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Vesta’ Serisi ile mekânlara çarpıcı bir görsellik katıyor.

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Turnkey Global Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Turnkey Global Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi, Kadir Durumlu, Mehmet Sıraç Direk, Necmettin Öner, Adel İbrahim A. Mohamed Kassem tarafından ile 6 Kasım'da kuruldu.

Vesta Global Event-Farm Haberi

Vesta Global Event-Farm

Vesta Global, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Event-Farm ile el sıkıştı. Vesta Global, yurtdışı yatırımlar ve oturma izni programları ile müşterilerine uygun gayrimenkul yatırımının bulunmasından, hukuki süreçlere ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde danışmanlık hizmeti veriyor.

Teuta Narazan ve V. Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, gayrimenkul sektöründe pazarlama ve satış danışmanlığı hizmeti sunuyor. Farklı mesleki disiplinlerden gelen deneyimlerin birleştiği Vesta Global, alışılagelmişin dışında eşsiz bir anlayışa ve bakış açısına sahip olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. 

Yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global, yurtdışı yatırımlar ve oturma izni programları ile müşterilerine uygun gayrimenkulün yatırımının bulunmasından, hukuki süreçlere ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde anahtar teslim danışmanlık veriyor. 

Şirket, ayrıca inşaat ve yatırım firmalarına yurt içi ve yurtdışındaki gayrimenkul projelerinde, projenin geliştirilmesinden, pazarlama...