26 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu değerlendirme

Veysel Eroğlu değerlendirme

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İstanbul'da su kesilecek' dediler, bir sürü baraj resmi gösteriyorlar ben gülüyordum ancak İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var. Su medeniyettir, dolayısıyla suya çok büyük önem veriyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu: İstanbul'da 7 baraj inşa ettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "2071 yılına kadar İstanbul’da, 2060 yılına kadar da İzmir’de su meselesini kökünden çözdük." dedi.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Çankırı'ya 77 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.

Veysel Eroğlu: Barajlarımız yüzde 60 oranında dolu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesi!

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesiyle geldiğini söyledi. Eroğlu bu projelerin toplam maliyetinin 207 milyon TL değerinde olduğunu belirtti.

Veysel Eroğlu: 13 yılda 3 bin 107 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şuana kadar 13 yılda 123 milyar TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Sadece DSİ’de 320’si baraj olmak üzere 3 bin 107 tesisi tamamladık" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Veysel Eroğlu değerlendirme Haberi

Veysel Eroğlu değerlendirme

Veysel Eroğlu, Dinar ilçesindeki Park Ala Toplantı Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Afyonkarahisar ve Dinar'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 


Milletin, huzura ihtiyacının olduğunu dile getiren Eroğlu, sadece Türkiye'nin değil aynı zamanda komşu ülkelerde de bu huzura ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Bayramların, karşılıklı yardımlaşmaların yapıldığı, küskünlerin barıştığı güzel günler olduğunu anımsatan Eroğlu, şöyle konuştu:


"İnşallah Afyonkarahisar'da ve ülkemizde bayramımız huzur içinde geçiyor. Etrafımız, adeta kan gölü. Biz burada Kurban Bayramını mutlu bir şekilde yaşıyoruz ama Ortadoğu'da yaşanamıyor. Orada büyük bir acı yaşanıyor. Oradaki insanların beklentisi Türkiye'den. O insanlara kucağımızı açmasak ölüme sürükleniyorlar. Türkiye ne kadar büyük bir ülke ki her tarafa elini uzatıyor. O kadar çok yardım yapıyoruz ki şu anda dünyada yardımları en...