19 / 04 / 2024

veysel eroğlu kültür park temeli

veysel eroğlu kültür park temeli

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yüklenici firmanın Kültür Park'ta çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temel atma töreninin yapılacağını söyledi....

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

'Kültür varlığı' olarak tescilli evini onarınca ceza aldı!

Trabzon'da 1955 yılında inşa ettiği evin 2005'te "kültür varlığı" olarak tescil edildiğini bilmeden tadilat yapan 83 yaşındaki Yusuf Gurbetoğlu, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan hapis cezası aldı.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu’nda son dönem yaşanan değişim yüzünden pek çok mekan kapılarını kapatırken Galatasaray’daki Yapı Kredi Kültür Sanat, yaklaşık iki yıllık tadilatın ardından, daha verimli bir mekan ve yeni sergileriyle kapılarını açıyor.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

veysel eroğlu kültür park temeli Haberi

veysel eroğlu kültür park temeli

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilk olma özelliği taşıyacak olan Kültür Park projesinde çalışmalar devam ediyor.


Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yüklenici firmanın Kültür Park'ta çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temel atma töreninin yapılacağını söyledi.


Toplamda 210 bin m² alana inşa edilecek Kültür Park'ın içerisinde sosyal donatıların yer alacağını ve buradaki çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Selmanoğlu, açıklamasında şunları söyledi:


"Belediyemizin en büyük projeleri arasında yer alan ve şimdiye kadar farklı nedenlerle ihalesi iptal edilen Kültür Park'ta yüklenici firma tarafından çalışmalar yürütülüyor. Bölgenin en büyük yeşil vadisi statüsünü taşıyacak Kültür Park'ın temeli Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla atılacak. Bu projemiz bölgede adından söz ettirecek bir projedir. Şu anda projeyle...