19 / 04 / 2024

veysel eroğlu kütahya açılış töreni

veysel eroğlu kütahya açılış töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 10 tesisin temel atma, 12 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kütahya için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti...

Veysel Eroğlu: Ormanları parselliyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma törenine katılmak için Çankırı’ya geldi. Toplu açılış töreninde konuşan Eroğlu, ''Ormanlık alanları parselliyoruz. Talep edenlere kura ile bu alanları vereceğiz'' şeklinde konuştu.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Veysel Eroğlu 40 ilde 137 milyar liralık yatırımı açıkladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlar Kurulu’na yeni su projeleriyle ilgili brifing verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu: İstanbul'da 7 baraj inşa ettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "2071 yılına kadar İstanbul’da, 2060 yılına kadar da İzmir’de su meselesini kökünden çözdük." dedi.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

Veysel Eroğlu Bitlis'te toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güzelliklerinden bahsettiği Bitlis’i bütün dünyaya açacaklarını belirterek, “Artık terörü tamamen bitiriyoruz. Buraya mutlaka huzur gelecek. Dolayısıyla bütün dünya turizmine kazandıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu: Yatırım ortamı iyileştirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Veysel Eroğlu “İşadamlarının işlerini kolay kılmak lazım. Tüm süreçleri hızlandırıp kazmayı vur demek lazım. Biz diyoruz ki bürokratik işlemleri azaltalım. Tüm işler bir kurumda toplansın” dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 21 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığı döneminde kentte çok sayıda yatırım yapıldığını hatırlatarak, Kütahyalılar için 21 yeni yatırımın müjdesini verdi.

Veysel Eroğlu: 3 bin 107 tesisin yapımını tamamladık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, YÖK Başkanlığı Konferans Salonu'nda 13 yılda 123 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, "320'si baraj olmak üzere 3 bin 107 tesisi tamamladık. " dedi.

veysel eroğlu kütahya açılış töreni Haberi

veysel eroğlu kütahya açılış töreni


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "(Türkiye) Burası dünyanın en stratejik noktası. Türkiye büyüdükçe, burada ayakta kalmanın yegane yolu güçlü olmaktan geçer. Güçlü olmadıkça, bizi burada rahat bırakmazlar. İstiyorlar ki Türkiye yerde sürünsün ama biz buna razı değiliz. 21. asırda ülkemizin yıldızını her yere asacağız. Yıldızımız parlak" dedi.


Bakan Eroğlu, Kütahya Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 10 tesisin temel atma, 12 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kütahya için ne gerekiyorsa yapacaklarını, bugüne kadar ki yaptıklarının da yapacaklarının teminatı olduğunu bildirdi. 


Açılışı yapılan eserlerden bazılarını, 2013'ün Nisan ayında müjde olarak açıkladığını anlatan Eroğlu, AK Parti hükümetlerinden önceki hükümetler zamanında bir dere ıslahının 15 yılda bitmediğini hatırlattı. 


Türkiye'nin AK Parti hükümetlerinden önce ki durumunu anlatan Eroğlu, şöyle konuştu: 


"Geşmiş koalisyon hükümeti, 2002'nin içinde memurların...