29 / 03 / 2024

Vialand yurtdışına açılıyor

Vialand yurtdışına açılıyor

Geçen yıl 22 milyon ziyaretçi ağırlayan Vialand, bu yıl 30 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyor. Şirketin gelecek planları da büyük.

Vialand, yurtdışına açılıyor!

BÜNYESİNDE alışveriş merkezinin yanı sıra birçok eğlence merkezi ve Tema Park bulunduran Vialand, aynı konsepti yurtdışına da taşımaya hazırlanıyor. Pakistan ve Endonezyalı bazı yatırımcılardan teklif aldıklarını söyledi...

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi ile araba almak isteyenler uygun fiyata araba alabilmenin yöntemlerini araştırıyor. Uzman isim açıkladı, bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor...

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Murat Kurum'dan sit alanları ranta açılıyor iddialarına yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sit alanları ranta açılıyor iddialarına yanıt verdi. İşte konuyla ilgili gelişmeler...

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Balıkesir Edremit'te zeytinlikler imara açılıyor iddiasına belediyeden yanıt!

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Rize Ricosta Hotel cumartesi açılıyor!

Cengiz Holding'in 2017 yılında Rize’de yapımına başladığı 5 yıldızlı Ricosta Hotel, cumartesi günü gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor.

Rize'deki Ricosta Hotel cumartesi günü açılıyor!

Cengiz Holding tarafından 2017'de yapımına başlanan Rize’deki 5 yıldızlı Ricosta Hotel hizmete açılıyor...

İstinyePark 1 Haziran'da açılıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonrasında kapanan alışveriş merkezleri yavaş yavaş açılıyor. İstinyePark da kapılarını 1 Haziran’da açacak.

Hazineye ait atıl tarım arazileri üretime açılıyor!

Tarım ve Orman ile Çevre ve Şehircilik bakanlıklarının ortak olarak yaptığı çalışmalarla Hazineye ait atıl tarım arazileri, çiftçinin kullanımına açılıyor.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğine sahip ve sismik izolatör teknolojisiyle tasarlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor...

Vialand yurtdışına açılıyor Haberi

Vialand yurtdışına açılıyor

Geçen yıl 22 milyon ziyaretçi ağırlayan Vialand, bu yıl 30 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyor. Şirketin gelecek planları da büyük. Vialand, geçtiğimiz günlerde, sektördeki uluslararası üst kurum olan IAAPA'nın düzenlediği 'Avrupa Bahar Forumuna ev sahipliği yaptı. Vialaııd Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, "IAAPA, Doğu Avrupa ve Körfez ülkelerinin merkezi olmak istiyor" diyor. 



Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilen Vialand, 120 bin metrekarelik alanda kumlu bir tema park. Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip olan Vialand, geçen yıl 22 milyon ziyaretçi ağırladı. 2015 yılında bu sayının 30 milyon kişiye çıkarılması hedefleniyor. Ürettiği iş hacmiyle 2014'te ekonomiye 200 milyon Euro katkı sağlayan Vialand'in bu yılki büyüme hedefi ise yüzde 40.  2014'te 10 bin kart satışı yapılan...