19 / 04 / 2024

Vira Yapı Asya Hill Evleri teslim tarihi

Vira Yapı Asya Hill Evleri teslim tarihi

Asya Hill Ümraniye satılık daire fiyatları 325 bin liradan başlayarak değişiyor. Asya Hill Evleri Ümraniye projesinde daire teslimlerinin önümüzdeki Ekim ayı içerisinde yapılması hedefleniyor...

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kaynak ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Asya Test Yapı Laboratuvarı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Test Yapı Laboratuvarı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  25 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Tosun tarafından kuruldu.

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özyavaş tarafından kuruldu.

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Filipinler, Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edecek!

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'in bölge ülkeleri arasında egemenlik ihtilaflarının oluştuğu Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edeceği açıklandı...

Bank Asya hissedarına özel inşaat izni mi verildi?

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO), eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in döneminde yapılan plan değişiklikleriyle Asce İnşaat adlı şirkete önemli izinler verildiğini söyledi. Asce İnşaat adlı şirketin kurucusunun eski Bank Asya hissedarı olduğu öğrenildi. 

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mahmut Polat tarafından kuruldu.

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine hızla devam ediyor.

Asya'dan Türkiye'ye 466 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'ye Mart ayı sonu itibarıyla Asya'dan 466 milyon dolarlık sermaye girişi gerçekleşti. Ulaştırma ve depolamada 8 milyon dolarlık, inşaata 4 milyon dolarlık, madenciliğe 3 milyon dolarlık, diğer sektörlere ise toplam 8 milyon dolarlık doğrudan yatırım yapıldı.

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 7143 sayılı vergi affı yapılandırma müracaatlarının 27 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceğini hatırlatarak, vatandaşları uyadı. 

Emlak vergisi yapılandırması için uyarı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 7143 sayılı vergi affı yapılandırma müracaatlarının 31 Temmuz mesai bitimine kadar yapılabileceğini hatırlattı. 

Vira Yapı Asya Hill Evleri teslim tarihi Haberi

Vira Yapı Asya Hill Evleri teslim tarihi


İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde inşa edilen Asya Hill Evleri projesi Vira Yapı tarafından inşa ediliyor. Asya Hill Ümraniye satılık daire bilgisinden önce Asya Hill Evleri projesinden bahsedelim.


Asya Hill Evleri Ümraniye projesi 111 adet daireden meydana geliyor. Ümraniye Asya Hill Evleri satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tasarlandı. Asya Hill Ümraniye satış ofisi ile 0216 650 25 05 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Ümraniye Asya Hill Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor. Asya Hill Evleri'nda daireler 74 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.



Asya Hill Ümraniye satılık daire!


Asya Hill Ümraniye satılık daire fiyatları 325 bin liradan başlayarak değişiyor. Vira Yapı...