23 / 04 / 2024

voyvoda karakolu

voyvoda karakolu

Emlak ve Eytam Bankası tarafından 1934 yılında verilen ilanda Galata'da bulunan Voyvoda Karakolu arsası kapalı zarf usulüyle satılacakmış. Arsa bin 110 lira teminatla satışa çıkarılmış.

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli  ile Oya Gül tarafından kuruldu.

Tarihi Divanhane Karakolu binası meclis gündeminde!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan tarihi Divanhane Karakolu binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mahir Polat'tan tarihi Divanhane Karakolu binasının yıkılmasına tepki!

İstanbul’un önemli bir tarihi mirası, Koruma Kurulu onaylı yol genişletme çalışması sebebiyle yok oluyor. Kasımpaşa'da yer alan ve Sultan Abdulaziz dönemine ait bir yapı olan Divanhane Eski Karakolu'nun yıkım kararı tüm çabalara rağmen engellenemedi.

İngiltere'de eski polis karakolu müzeye dönüşüyor!

İngiltere’de polis karakolu ve mahkemeden müzeye dönüştürülen Bow Street Polis Müzesi 2021'de hizmete açılacak.

Sahra Işık komşusunu şikayet etti!

“Survivor” yarışmasıyla tanıdığımız oyuncu Sahra Işık Aybirdi, Çekmeköy Polis Karakolu’na gidip yan komşusuu şikayet etti.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Fatih'teki tarihi kapı karakolu yıkılıyor!

Fatih’teki Mevlanakapı’nın girişine Sultan 2’nci Mahmud döneminde yaptırılan kapı karakolunun yıkımı için çalışmalara başlandı.

Silivri’ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yapılacak!

İstanbul Valiliği, Silivri'ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yaptırmak için ihale açtı. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak kompleks içinde yer alacak olan jandarma karakolu kurşun geçirmeyecek şekilde inşa edilecek. 

‘Cibali Karakolu’ polis müzesi olacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, uzun zamandır metruk durumda bulunan üç katlı tarihi binayı polis müzesi yapmak için Vakıflar Genel Müdürlüğü ile temas haline geçti.

Batman İtfaiye Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlandı!

Batman Huzur Mahallesi 10 Nisan Polis Karakolu bitişiğinde yaklaşık 600 metrekare alan üzerine inşa edilen İtfaiye Müdürlüğü binası tamamlandı.

Burdur 100.Yıl Karakolu taşınıyor!

Burdur Bozkurt Mahallesi (Deprem Evleri)’nde kentsel dönüşüm projesi ile TOKİ konutları yapılması kararının ardından, 100.Yıl Karakolu'nun taşınmasına karar verildi.

Adana’da şaşırtan ilan! Milli Emlak'tan satılık karakol!

Milli Emlak Müdürlüğü, Adana'nın ilk polis karakollarından biri olan Hacı Bayram Karakolu'nu satışa çıkardı. Adana'nın en eski karakolu olan binanın ihalesi ise 26 Kasım'da düzenlenecek.

voyvoda karakolu Haberi

voyvoda karakolu

Emlak ve Eytam Bankası İlanları


Kapalı Zarfla Satılık Arsa


Esas No.                  Mevki ve nevi                              Teminat

  500    Galata'da Kemankeş Mahallesi'nde Kemeraltı

            Sokak ve tramvay caddesinde eski 83 ve yeni    1110

            4-6 numaralı eski Voyvoda Karakolu arsası.  


Yukarıda yazılı arsa bedeli peşin tevsiye edilmek şartıyla ve kapalı zarfla artırmaya konulduğundan taliplerin şubemizden bir lira mukabilinde bir kıta şartname alarak teklif mektuplarıyla birlikte ihaleye müsadif 11/8/934 Cumartesi günü saat onda bankamıza tevdi eylemeleri.


(1934 yılında Reşat Altın -7.2 gram- 9 liraymış.)


Son Posta 4 Ağustos 1934 


Abdullah Kutalmış...