25 / 04 / 2024

Wembley stadı ne zaman açılacak

Wembley stadı ne zaman açılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Olimpiyat Stadı projesinin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak'' dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Olimpiyat Stadı projesinin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak'' dedi.

Wembley stadı ne zaman açılacak Haberi

Wembley stadı ne zaman açılacak

İstanbul’daki stadı ilk etapta 150 milyon TL’lik yatırımla Mayıs 2020’deki Şampiyonlar Ligi finaline hazır hale getireceklerini belirten Özdemir, daha sonra yapacakları değişikliklerle de tıpkı İngiltere’deki Wembley gibi milli takım stadına dönüştüreceklerini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nden Fatih Çekirge'nin haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, plan ve projeleriyle ilgili Hürriyet Yazarı Fatih Çekirge’ye önemli açıklamalarda bulundu: ''UEFA ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Lisans Kurulu’nu yeniden yapılandırdık. Artık kulüplerimizin mali yapılarını biz denetleyeceğiz. Şimdi bilançoları aldık. 2 Eylül’de her kulübün yıl boyunca ne kadar para harcayabileceğini ortaya koyacağız ve bunu internet sitemizde ilan edeceğiz. Transfer paraları, teknik direktörün ücreti, seyahat giderleri, tümü bunun içinde olacak. Borcu olmayan kulüplerin daha yüksek harcama limitleri olacak.

Kulüplerimizin finansal yapıları 3 yıl içinde düzlüğe çıkar

Üç ayda bir kulüplerin bilançolarını...