24 / 04 / 2024

Wesley Sneijder tazminat

Wesley Sneijder tazminat

Bİr dönem Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolüne göre, Sneijder'a ait İbiza'daki lüks villa ile Hollanda'daki evlerinin de tapusu Cabau'ya verilecek.

İstifa edip işi bırakana kıdem tazminatı!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı konusunda  çalışanların bazı hakları bulunuyor. Bu haklardan en önemlisi ise istifa edilmesi durumunda kıdem tazminatı almaya hak kazanması...

2021 kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

Yeni memur maaşlarının belli olmasıyla beraber 2021 yılında kıdem tazminatında tavan rakam 7.638.96 TL olarak belirlendi.

DASK İzmir depreminin ardından 125 milyon TL tazminat ödedi!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen depremden sonra geçen bir aylık sürede 15 bin 600 hasar dosyasının incelemesini tamamlayarak 125 milyon TL tazminat ödemesi gerçekleştirdi.

Milyonluk lüks konutlarda deprem şoku: Bedeli istenip tazminat davası açılabilir!

İzmir'i vuran 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni yapılan ve milyon liralara satılan lüks rezidanslarda da büyük hasarlar oluştu. Uzmanlar müteahhittin kusuru ve ayıbı olması halinde bedel talebi ve tazminatın gündeme gelebileceğini vurguluyor.

Arazi tazminatı ödemelerine dair tespitler mecliste!

Sayıştay'ın 2019 yılı Denetim Raporunda yer alan Bakanlığın idare personeline yapılan arazi tazminatı ödemelerine dair tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yargıtay'dan emsal karar! Ev sahibi tazminat ödeyecek!

Yargıtay emsal bir kararla üst kattaki komşusunun dairesinden su sızdığı için üzüntü duyan ev sahibine tazminat ödenmesinin önünü açtı.

Araplar, YPG/PKK'nın kundakladığı evler için tazminat istiyor!

Suriye'nin kuzeydoğusunda bulunan Haseke ilinde 4 sene önce terör örgütü YPG/PKK tarafından evleri kundaklanan Keşkeş Cebur köyünün eski sakinleri, örgütü protesto ederek, tahrip edilen evleri için tazminat talep etti.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Ağustos'taki sel felaketlerinde 200 milyon liraya yakın tazminat ödendi!

Sigorta sektörü, Ağustos ayında Giresun, Rize, Samsun ve Trabzon'da meydana gelen sel felaketleri sonrası sigortalılara yaklaşık olarak 200 milyon TL tazminat ödedi.

İnşaat kazasında tazminat davası açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir binada çatı onarım işi aldık. Onarımın ikinci günü ben bir kaza geçirdim, bacağımdan sakatlandım. İş sahibi herhangi bir tazminat vermedi. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Emekli, kıdem tazminatı ve işten çıkarma yasağıyla ilgili önemli detay!

Kıdem tazminatı sayesinde işçilerin gelir ve iş güvenlikleri sağlanmış, gereksiz işten çıkarmaların ve olumsuz etkileyici durumların ortaya çıkmasının önüne geçilmiştir. Peki Kıdem Tazminatı nedir? Yeni Kıdem Tazminatı yasasında neler var? İşte 2020 yılı Kıdem Tazminatına dair tüm detaylar...

Kıdem tazminatı tavanı 7 bin TL'yi geçti!

Kıdem tazminatı tavanı 7 bin 117 liraya yükseldi. Rakam 2020 temmuz-aralık döneminde geçerli olacak.

Kıdem tazminatı fonu için bilim kurulu önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha gündeme getirdiği ancak sosyal tarafların karşı çıktığı kıdem tazminatına ilişkin yeni düzenlemede, uzlaşı formülü için bir 'bilim kurulu' oluşturulması planlanıyor.

Wesley Sneijder tazminat Haberi

Wesley Sneijder tazminat

Galatasaray'da forma giydiği dönemde taraftarın sevgilisi olan Wesley Sneijder, yeşil sahadaki başarısını evlilik hayatına taşıyamadı.

Posta'da yer alan habere göre, Yolanthe Cabau ile yollarını ayırmak üzere olan Wesley Sneijder, 'Her şeyi berbat ettim' diyerek hatanın kendisinde olduğunu açıklamıştı.  

Tasarımcılık ve oyunculuk yapan Yolanthe Cabau ise bu süre boyunca konuşmamayı tercih etti. Wesley Snejider ile Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolü ortaya çıktı.

Son takımı Katar ekibi Al-Gharafa SC'ya transfer olunca 5 milyon euro alan yıldız futbolcu, Yolanthe Cabau'ya boşanırken 19 milyon euro yani yaklaşık 116 milyon lira ödeme yapacak.

Sneijder, oğlu Xess Xava'nın da annesi olan Cabau'ya İbiza'daki lüks villa ile Hollanda'daki evlerinin de tapusunu verecek.