29 / 03 / 2024

wone lighting sokak aydınlatma

wone lighting sokak aydınlatma

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Enerji adına verimlilik sağlamak için LED’li ürün kullanımı önemli..

Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor!

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

LED'li aydınlatma ürünlerinde ekonomik ömür desteği!

Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma sektöründe doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Sektörün yanlışları sade ve net bir biçiminde açıklayan Kaan Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Sokak aydınlatmasında ekonominin adı Wone Lighting!

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Enerji adına verimlilik sağlamak için LED’li ürün kullanımı önemli..

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...

Işık kirliliğini nasıl engellersiniz?

5 dakikadan sonra gözlerimiz parlak ışık karşısında olduğundan tam 30 kat daha fazla hassaslaşıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber’e göre bu kadar hassas olan biyolojik sistemimizi ışık bombardımanından nasıl koruyacağız?

Wone Lighting 2014 yılında Türkiye’yi aydınlattı!

Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.

Türkiye hala çıplak ampülle aydınlanıyor!

Türkiye hala çıplak ampülle aydınlanıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber Türkiye aydınlatma pazarı ile ilgili gerçekleştirilen bir Pazar araştırmasının sonuçlarını da kamuoyunun görüşüne sundu.

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor!

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor. Türkiye’de gelişen ilaç sektörünün öncü ismi Mustafa Nevzat Yeni Bosna’da yer alan ilaç üretim tesislerinde yaşanan aydınlatma sıkıntısı WONE LİGHTİNG ile çözdü.

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Wone Lighting geniş kapsamlı kare aydınlatma serisini sundu!

LED aydınlatma ürünlerinin çevre dostu olduğunu savunan ve firmaları, kişileri, LED kullanmaya teşvik eden Wone Lighting LED alanındaki Ar-Ge çalışmaları ile aydınlatma sektöründe adını duyuruyor.

Wone Lighting Pena mini spot ile aydınlatma çözümleri sunuyor!

Wone Lighting Pena mini spot ile aydınlatma çözümleri sunuyor. Aydınlatma sektöründe ki ürün gamı ve söz payı gittikçe artan Wone Lighting, farklı ürün yelpazesi ile de proje firmalarının vazgeçilmez markası haline geliyor.

Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor!

LED Aydınlatma sektörünün önemli ve başarılı firmaları arasında yer alan Wone Lighting, Endüstriyel Aydınlatma alanında son yıllarda çok başarılı uygulamalara imza atıyor. Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor.

wone lighting sokak aydınlatma Haberi

wone lighting sokak aydınlatma

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Modern çağın hayat damarlarından biri olan enerji nasıl verimli olarak kullanılabilirdi? Yapılan yoğun araştırmalar ve Ar-Ge uzmanlarının ortak görüşüne göre enerji adına verimlilik sağlamak LED’li ürünlerin kullanımı ile mümkün olmakta. 


Peki bireysele indirilen LED kullanımları enerji sarfiyatını azaltırken toplumun yaşam alanlarında sıklıkla enerji tasarrufunun aksine davranan yol aydınlatmalarında tasarruf nasıl sağlanacak? Tüm bu merak edilen soruların cevabı ise Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber’in kamuoyu ile paylaştığı bilgilerde saklı.

2005 yılında kurulan ve LED aydınlatma konusundaki başarılarını hızla devam ettiren Wone Lighting yol aydınlatması tasarımı yapılırken ilk önce yolun özelliklerinin belirlenmesi gerektiğini belirtiyor. Çünkü; yol genişliği, şerit sayısı, refüj vb özellikler, yol aydınlatması tasarımı...