24 / 04 / 2024

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat adres 

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat adres 

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

Dağ Mühendislik Kartal'da 700 konut inşa edecek!

Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık'ta hayata geçireceği konut projesi için geri sayıyor. İstanbul’da Emlak Konut GYO’nun ihalelerine katılarak dikkatleri üzerine çeken şirket, Kartal ve Bahçekent’te yeni projelere imza atacak.

Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gamze Dika Yazıcıoğlu, Teoman Büyükçınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Haziran'da kuruldu.

Geosis Makina Mühendislik ihalelere katılma yasağı kararı!

Milli Savunma Bakanlığı Geosis Makina Mühendislik için ihalelere katılma yasağı kararı aldı...

YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı!

Et ve Süt Kamu Genel Müdürlüğü YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı aldı...

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Şirketi kuruldu!

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Siverekli ve Sacettin Hatipoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat adres  Haberi

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat adres 

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK: -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka...