26 / 04 / 2024

Yağmur İmar iletişim

Yağmur İmar iletişim

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu getirildi.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

İmar affı iletişim!

İmar affından yararlanmak isteyen kimseler başvurularını e-devlet üzerinden veya Bakanlık tarafından yetkilendirilen kurumlardan yapabiliyor. İmar affı hakkında sorusu olanlar ise imar affı iletişim numarasını arayarak yardım alabiliyor..

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Mina Towers Fikirtepe iletişim!

Mina Towers Fikirtepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Fikirtepe'de yaşam 2018'in sonunda başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim!

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 6 536 olarak belirtiliyor. Marina'ya 4.2 kilometre mesafede olan projede 591 konut ve 32 dükkan yer alıyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Reisdere Çeşme Jardin Eden iletişim!

Reisdere Çeşme Jardin Eden iletişim için 0216 565 17 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 124 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek proje Pana Yapı imzası yaşıyor.

Yağmur İmar iletişim Haberi

Yağmur İmar iletişim

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca maksat ve konuları şunlardır. 1-) Şehir ve bölge planlama işleri yapmak proje yönetimi ve danışmanlığını yapmak. Ülke düzeyinden yerel ölçeğe kadar her türlü yerleşmede fiziksel mekansal gelişmelerin bir plan düzen çerçevesinde biçimlenmesine katkıda bulunmaktır. Şirket Şehir plancısı, planlı gelişmenin sağlanması için, yerleşmelerin değişiminde etkili olabilecek mekânsal, sosyal, demografik, ekonomik ve teknik verilerle estetik, kültürel (tarihi-arkeolojik), doğal ekolojik etmenleri birlikte değerlendirerek geleceğe yönelik amaç ve hedefleri koyan, uygulama araçlarını ve süreçlerini tanımlayan, karar vericilere alternatif öneriler oluşturan ve bunların uygulanmasında rol alır. Plancının uygulamadaki rolü planın...