24 / 04 / 2024

Yakup Gecü

Yakup Gecü

Star Arena Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Demirkaya, Musa Antebi, Erol Kiraz, Yakup Gecü, Hüseyin Kazıkkaya ortaklığıyla 12 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Güngören'de kuruldu.

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yakup Özyürek imzasıyla kuruldu.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

İstanbul Samatya Yakup Ağa Hamamı 20 milyon dolara satılıyor!

1547 yılında Mimar Sinan tarafından İstanbul'da inşa edilen Samatya Kapıağası Yakup Ağa Hamamı'nın 20 milyon dolara satılması planlanıyor. Mülkiyeti üç iş adamına ait hamamın 1 dönümüne toplam 900 metrekare olacak şekilde iki bina yapılabiliyor.

Star Arena Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Arena Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Demirkaya, Musa Antebi, Erol Kiraz, Yakup Gecü, Hüseyin Kazıkkaya ortaklığıyla 12 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Güngören'de kuruldu.

Yakup Gülcan: Bayraklı'nın kent meydanına ihtiyacı var!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

Bursa Keles'te Yakup Bey Hamamı tekrar restore edildi!

Bursa’nın Keles ilçesindeki tarihi hamam Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek tekrar hizmete sokuldu. Keles ilçe merkezinde I. Murat döneminde yapılan yaklaşık 600 yıllık Yakup Bey Hamamı restore edildi.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

Yakup Koç'tan Muradiye'ye yapılacak arıtma tesisi açıklaması!

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Muradiye'ye kazandırılması planlanan Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Mato Yakup Tavukçuoğlu Yapı ve Yat Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Yakup Tavukçuoğlu Yapı ve Yat Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Yakup Gecü Haberi

Yakup Gecü

Star Arena Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Demirkaya, Musa Antebi, Erol Kiraz, Yakup Gecü, Hüseyin Kazıkkaya ortaklığıyla 12 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Güngören'de kuruldu. 


Star Arena Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-İnşaat Taahhüt işleri; a.Her türlü konut , toplu konut iş yeri sitesi , fabrika otel , tatil köyü ve benzeri inşaatları yapmak, taahhüt etmek bunlarla ilgili inşaata elverişli arsa ve sanayi arsası satın almak satmak ve ıslah faaliyetlerinde bulunmak.Gerek şirketin gerek başkalarının gayrimenkullerinin üzerinde her tür ve tipte inşaatlar yapmak,inşaatçılık ve inşaat müteahhitliği yapmak,inşaat işleri ile ilgili mühendislik ve müşavirlik işlerini deruhte etmek.Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek , taahhütlerde bulunmak.İnşaat malzemelerinin her...