18 / 04 / 2024

yakuplu demir country teslimleri

yakuplu demir country teslimleri

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredili ödeme yapılabiliyor...

Demir Country Yakuplu fiyatları 240 bin TL'den başlıyor!

Demir Country projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Banka kredisi kullanılabilen projede fiyatlar minimum 240 bin TL'den başlıyor...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Emlak Konut GYO'nun Kemer Country’nin golf sahalarındaki projesine yargıdan dur kararı! 

Demirören’in kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği Kemer Country’nin golf sahalarında inşa edilmek istenen konut projesine yargıdan bir kez daha dur kararı geldi. İşte ayrıntılar...

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Demirören'in Göktürk'teki arazileri için yeni iddia!

Demirören Holding'e bağlı Kemer Country'deki arazileri alan Ziraat Bankası'nın 2020 senesinde İBB ile anlaşma yapmak istediği ortaya çıktı. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki arazilerinin akıbeti belli oldu!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Arazilerle ilgili sürecin detayları belli oldu. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

Demir Country fiyatları!

Demir İnşaat imzasıyla 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Demir Country projesi toplamda  1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country fiyat bilgisi!

Demir Country fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje Demir İnşaat imzasını taşıyor. 

Demir Country lansman öncesi fiyatları 2018!

Demir İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Country projesinde lansman öncesi fiyat avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Demir Country'de lansman öncesi son fırsat!

''Demir Country'de Lansman Öncesi Son Fırsat'' sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar 1+1'lerde 249 bin TL'den başlıyor. Demir Country 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

yakuplu demir country teslimleri Haberi

yakuplu demir country teslimleri

İlk etabındaki ön blokların satışa sunulduğu Demir Country Evleri Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Projede daireler 30 ay sonra teslim edilecek. 


Demir Country Projesi iki etap olarak planlandı. Lansmanı Haziran ayının sonu gibi yapılacak olan projenin ikinci etabında, villa şeklinde daha büyük 3+1 ve 5+1 dairelere yer veriliyor. 


Demir Country Yakuplu projesi, akıllı ev teknolojisi, doğal yeşil alanlar, süs havuzu, zengin peyzaj, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, kartlı giriş sistemi, 24 saat kameralı güvenlik, dinlenme ve güneşlenme terasları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve Kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, yangın alarmı, gaz alarmı, alışveriş, bankalar, jeneratör, vale, spor gibi hizmetler ve olanaklar sunuluyor. 


Demir İnşaat Demir Country fiyat listesi!


57 - 66 metrekare arasındaki 1+1 daireler 240 bin TL

80- 122...