28 / 03 / 2024

Yalı Kafe Millet Kıraathanesi mi olacak

Yalı Kafe Millet Kıraathanesi mi olacak

Samsun'da İller Bankasına ait olan fakat senelerdir ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, satışa çıkarıldı. Kısa bir süre sonra Yalı Kafe AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!

Yaptıkları tüm inşa faaliyetlerinin, konutların, iş yerlerinin, kamu binalarının sıfır atık uyumlu, yalıtımlı, enerji verimli, akıllı ve çevreci binalar olduğunu belirten Kurum, ayrıca şehirlere nefes aldıran 300'e yakın millet bahçesi yaptıklarını belirtti.

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

Konya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim'de!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Samsun'daki Yalı Kafe Millet Kıraathanesi olacak!

Samsun'da İller Bankasına ait olan fakat senelerdir ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, satışa çıkarıldı. Kısa bir süre sonra Yalı Kafe AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi.

Boğaz manzarasını kapatan yüksek duvarlı yalılar meclis gündeminde!

İstanbul'da boğaz manzarasını kapatan yüksek duvarlı yalılar Türkiye Büyük Millet Meclisi gündeminde...

Yalıtımcı kampanyaya asılacak!

İnşaat sektöründe daralma ve doğalgaza yapılan zamlar, yalıtım sektörünü harekete geçirdi. Firmalar 7 - 8 milyar dolarlık kampanya üzerinde çalışıyor.

Ertan Buyruk: Evler dıştan yalıtılmalı

Prof. Dr. Ertan Buyruk ''İçten yalıtımda kolon ve kirişler yalıtılmadığından evlerin dıştan yalıtılmasına özen gösterilmesi gerek'' dedi

Evinize 'dıştan yalıtım yaptırın' önerisi!

Ertan Buyruk, "İçten yalıtımda kolon ve kirişler yalıtılmadığından evlerin dıştan yalıtılmasına özen gösterilmesi gerek" dedi

Cefi Kamhi'ye Yalıkavak'taki marinası için iflas davası

Cefi Kamhi'ye Bodrum Yalıkavak'taki marinası için iflas davası açıldı. Dava, 13 Nisan'da görülecek

Eski bakan Lütfi Doğan sattığı yalısı için mahkemelik oldu

Eski adalet bakanlarından Lütfü Akdoğan, Boğaz'daki yalısını 6 milyon 250 bin dolara satan aracıya 50 bin dolar komisyon verince kıyamet koptu

18 milyon konutun yüzde 92'si yalıtımsız!

İZODER eski Başkanı Levent Ürkmez, Türkiye'deki 18 milyon konutun yüzde 92'sinin ısı yalıtımının bulunmadığını belirtti

Yalı Kafe Millet Kıraathanesi mi olacak Haberi

Yalı Kafe Millet Kıraathanesi mi olacak

31 Mart seçimlerinden sonra Atakum Belediyesi AKP’den CHP’ye geçince jet bir karar alan Samsun İller Bankası; üzerinde 2 düğün salonu, çocuk oyun parkı olan 2 bin metrekarelik Yalı Kafe Restorant’ın yer aldığı araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre, bankanın bu kararına için CHP’li Başkan Cemil Deveci, tepki verdi?

MİLLET KIRAATHANESİ OLACAK

CHP’li Başkan İller Bankası’yla görüşerek satıştan vazgeçirmeye çalışırken, devreye ise AKP’li Büyükşehir belediyesi girdi. Bankaya ait olan arazi önce Milli Emlak Müdürlüğüne sonra da parasız olarak AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne  verildi. 2019 Kasım'da yapılan belediye meclis toplantısında 2 bin metrekarelik alanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da desteklediği Millet Kıraathanesi ve Kitap Kafe olarak düzenlenmesine karar verildi.

HALK EYLEM YAPACAK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in teklifi ile belediye meclisinde alınan...