29 / 03 / 2024

yalıkavak satılık yazlık

yalıkavak satılık yazlık

Bodrum Gökçebel Villaları 'ndan banka kredisi ile ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Daire Kartal Yalı satılık daire!

Daire Kartal Yalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ön satışları devam eden proje Bodur Proje Geliştirme Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.

yalıkavak satılık yazlık Haberi

yalıkavak satılık yazlık

Birtur Homes imzasıyla Bodrum'da 10 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Gökçebel Villaları 'nda satışlar sürüyor. 


3 oda 1 salon 9 ikiz villadan meydana gelen Gökçebel Villaları 'nda 180 metrekare alana sahip konutlar bulunuyor. Projede yer alan villaların taban oturumu net 165 metrekare.



Yalıkavak Gökçebel Villaları ; denize 100 metre, Yalıkavak merkeze 1 kilometre mesafede yer alıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Gökçebel Konutları 'nın ortak kullanım alanları arasında 200 metrekare alana sahip yüzme havuzu bulunuyor.


Bodrum Gökçebel Evleri 'nde yer alan villaların fiyatlar 675 bin lira olarak belirlendi. Yüzde 1 KDV oranı ile konut sahibi olunabilen Yalıkavak Gökçebel Evleri 'nde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sağlanıyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Telefon: (252)386 43 94

Web Adresi: