26 / 04 / 2024

Yalıtımda mobil uygulama desteği

Yalıtımda mobil uygulama desteği

Canpa Şirketler Grubu, yalıtım sektöründe bir ilke imza atarak, yalıtıma dair tüm bilinmesi gerekenleri CanpaAppmobil uygulamasında topladı.

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, Paydaş Paylaşım Platformu kurdu.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

ODE Yalıtım'a ISH 2017’de büyük ilgi!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı olan ISH 2017’de büyük ilgi gördü.

Evlerin yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok!

Kadir Has Üniversitesi'nin Türkiye Toplumunun Enerji Tercihleri Araştırması sonucuna göre, evlerin yüzde yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok. Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankete bin 204 kişi katıldı.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

ODE Yalıtım, 2017'de inşaat ve yalıtımda yüzde 20 büyüyecek!

ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2017 yılında yüzde 20‘nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Bayrak Yalıtım Restorasyon Uygulama Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayrak Yalıtım Restorasyon Uygulama Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zekeriya Bayraktar, Tamerhan Bayrak ve Hamza Mer Bayrak imzasıyla kuruldu.

Yalıtımda mobil uygulama desteği Haberi

Yalıtımda mobil uygulama desteği

Akıllı cihazlarda yalıtımla ilgili tüm detayların paylaşıldığı uygulama, istenen bilgilere her yerden ve en kısa sürede ulaşabilme imkanı sağlıyor.



Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan yaptığı açıklamada, “CanpaApp uygulamasıyla artık yalıtımla ilgili tüm öğrenmek istedikleriniz bir tıkla elinizin altında. CanpaApp uygulamasıyla izolasyon alanında bir ilki hayata geçirdik. Yalıtım dünyasındaki teknolojik yenilikleri beraberinde getiren uygulamamız kesintisiz hizmet vermeyi hedefliyor. CanpaApp’i iPhone, iPad ve Android işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanabileceğiz” dedi. Yalıtımın önemini anlatmayı ve bu konudaki bilincin artmasını kurumsal sorumluluk olarak benimsediklerini ifade eden Özcan, şunları söyledi:




“Sağlıklı ve güvenli yaşam alanları yaratmak için çalışıyoruz. Bunun için sadece yalıtım yaptırmak yeterli olmuyor. Doğru yalıtım yapılmazsa harcanan paralar boşa gidiyor. Doğru malzemeler, doğru uygulama binaların ömrünü belirleyen ve yaşam alanlarına konfor getiren etkenler. Ayrıca...