18 / 04 / 2024

Yalova Retaj Thermal Hotel açılışı

Yalova Retaj Thermal Hotel açılışı

Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığıyla gerçekleştirilen Yalova'nın ilk ve tek uluslararası İslâmî konseptteki oteli olan Retaj Thermal Hotel&Spa dualar ve mehter eşliğinde açıldı.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim!

3 etap şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 386 91 61 olarak belirlendi.

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace, Yalova Termal Akköy'de 56 bin 673 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yalova Thermal Palace'ta daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Yalova Thermal Palace'ta 12 bin TL'ye devremülk!

56 bin 673 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Yalova Thermal Palace, Yalova'nın Termal ilçesi, Akköy köyünde 3 etap şeklinde inşa ediliyor.

Yalova Retaj Thermal Hotel hizmete açıldı!

Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığıyla gerçekleştirilen Yalova'nın ilk ve tek uluslararası İslâmî konseptteki oteli olan Retaj Thermal Hotel&Spa dualar ve mehter eşliğinde açıldı.

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'da açtı!

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Katarlı Retaj'dan Türkiye'de termale yatırım!

Körfez ülkelerinin büyük turizm yatırımcılarından biri olan Katar menşeili Retaj Group, 2 yıl içinde Türkiye’ye 700 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı. Şirketin Yalova'daki oteli açıldı.

Retaj Group'tan Yalova'ya 35 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katar Kraliyet Ailesi'ne bağlı Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığının 35 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Retaj Thermal Hotel&Spa Yalova'da törenle hizmete açıldı.

Retaj Termal Hotel Yalova'da açıldı!

Körfez ülkeleri arasında en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Otel, Türkiye'deki ikinci otelini Yalova'nın Termal ilçesinde hizmete açtı.

Yalova Thermal Palace Projesi arapların gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace Araplar'ın gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği Yalova Thermal Palace projesinin tamamlanan ilk etabı, Araplar’ın gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace Arap turistlerin gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace' projesinin tamamlanan ilk etabı, Arap turistlerin gözdesi oldu.

Yalova Retaj Thermal Hotel açılışı Haberi

Yalova Retaj Thermal Hotel açılışı

Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığıyla gerçekleştirilen Yalova'nın ilk ve tek uluslararası İslâmî konseptteki oteli olan Retaj Thermal Hotel&Spa dualar ve mehter eşliğinde açıldı. Törende konuşan Retaj Group Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Bin Johar Al Mohammed, Türkiye'ye 2 yıl içinde 500 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi. Al Mohammed. Türkiye ve Katar arasında son yıllarda gelişen ilişkilerden övgü ile bahsetti. 


35 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 

Mohammed, "Bundan 10-15 yıl evvel Türkiye ve Ortadoğu ülkeleri arasında ticari münasebetler çok sağlıklı ilerlemiyordu. Ancak AK Parti hükümetinin iş başına gelmesi ile birlikte iktisadi ve ekonomik konularda başarılı bir grafik yakaladık. Türkiye ve Katar arasındaki askeri ve iktisadi bağlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri arasındaki iyi ilişkiler de her geçen gün gelişiyor. Bu yönde anlaşmalar...