27 / 04 / 2024

yalova yatırımcısı

yalova yatırımcısı

Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, "Kentte en ucuz daire bile 200 bin liraya alıcı buluyor" dedi. Yılmaz, Arap yatırımcının gözünün Yalova'da olduğunu belirtti.

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisse!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da da bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabından son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisseyi yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar....

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

Borsaya son üç ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı geldi!

Art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı Borsa’yı coşturdu. Pay senedi yatırımcılarının toplam sayısı haziran sonundan 22 Eylül’e kadar net 3,2 milyon artarak 8 milyona yaklaştı, pay senedi piyasa değeri 10,4 trilyon lira oldu.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

yalova yatırımcısı Haberi

yalova yatırımcısı

Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, "Kentte en ucuz daire bile 200 bin liraya alıcı buluyor" dedi. Yılmaz, yaptığı açıklamada Yalova'nın yılın ilk altı ayına göre yabancılara konut satışında Türkiye 'de ilk dörde girdiğini söyledi.Yalova'da özellikle Arap vatandaşlara endeksli kiralama ve satış yapıldığını belirten Yılmaz, "Arap vatandaşların gözünü Yalova'ya çevirmeleri, emlak sektörünün de yönünün Yalova'ya çevrilmesine neden oldu. Kentte en ucuz daire bile 200 bin liraya kadar alıcı buluyor. Tabi bu yaz döneminde haddinden fazla hem satışta hem de kiralamada fiyat artışı var. Fiyatlar çok abartılı. Bin liradan aşağıya kiralık ev yok. Bu yaza özel değil, yaz döneminden sonrada daha da artar" diye konuştu. Turizm sezonunun bitmesiyle üniversite döneminin başlayacağını hatırlatan Yılmaz, şunları kaydetti: "Üniversite öğrencilerine şuanda Yalova'da...