28 / 03 / 2024

Yaşam Plus Bağcılar iletişim

Yaşam Plus Bağcılar iletişim

Yüzde 25, 30 ve 40 peşinatla firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Yaşam Plus Bağcılar satılık daire tipleri; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Yaşam Plus'ta Babalar Günü kampanyası!

Diztaş İnşaat, yapımı biten ve teslimlere başlanacak olan Yaşam Plus Bağcılar’da sınırlı sayıdaki son daireler için Babalar Günü’ne özel indirimle yeni bir fırsat sunuyor.

Balance Güneşli'de çalışanlar için Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'ye A Plus bir ofis inşa eden Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik “Yaşam Sokağı” oluşturuldu. Kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektörünün önemli isimlerinden Sonae Sierra Reval'e teslim edildi.

Balance Güneşli'de çalışanlara yönelik Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'deki A Plus ofis projesi Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik "Yaşam Sokağı" oluşturuldu.

Bağcılar Yaşam Plus'ta yeni daire alana kredi imkanı sağlanıyor!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat markasıyla Bağcılar'da ‘Yaşam Plus' projesini hayata geçiriyor.

Yaşam Plus Bağcılar'da 349 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.

Yaşam Plus Evleri Bağcılar'da yükseliyor!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus'ta yaşam başlıyor!

Fuzul Grup Olimpa Park Plus'ta yaşam başlıyor. Toplamda 124 adet konut ve 258 adet mağazadan oluşan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Elit Plus Doktorlar Sitesi’nde yaşam başlıyor!

Kocaelililere tamamı deniz manzaralı, ultra lüks evlerde yeni bir yaşam alanı sunan Elit Plus Doktorlar Sitesi, Tüysüzler Mahallesi’nde sizleri bekliyor..

Bağcılar Yaşam Plus Evleri!

Bağcılar Yaşam Plus Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje 6 ve 13 katlı 4 blok halinde yükseliyor.

Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi!

Yaşam Plus Bağcılar projesi Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Yaşam Plus Bağcılar iletişim Haberi

Yaşam Plus Bağcılar iletişim

İçerisinde toplam 100 adet konut ve 17 adet ticari birim bulunan Yaşam Plus Bağcılar satılık daire hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group tarafından inşa edilen Bağcılar Yaşam Plus projesi, 24 bin 979 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 


Konutların 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Yaşam Plus Bağcılar satılık daire tipleri; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


6 ve 13 katlı 4 bloktan oluşan Yaşam Plus Evleri'nde yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. Projede yer alan daireler 132 ve 275 metrekare arasında alanlara sahip. 


Yaşam Plus Bağcılar satılık daire sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Projede...