19 / 04 / 2024

Yasemin Kozanoğlu kimdir

Yasemin Kozanoğlu kimdir

İspanyol aşkı uğruna son iki yıldır İbiza’da yaşayan Yasemin Kozanoğlu, DJ'likten kazandındığı para ile gayrimenkul yatırımı yapıyor. Sosyetik güzelin bölgeden 500 bin euro’ya villa aldığı iddia ediliyor.

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Yasemin Kozanoğlu İbiza’dan lüks villa aldı!

İspanyol aşkı uğruna son iki yıldır İbiza’da yaşayan Yasemin Kozanoğlu, DJ'likten kazandındığı para ile gayrimenkul yatırımı yapıyor. Sosyetik güzelin bölgeden 500 bin euro’ya villa aldığı iddia ediliyor.

Levent Üzümcüoğlu kimdir?

Levent Üzümcüoğlu, Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından açılan Kentsel Dönüşüm Departmanının başına getirildi. Peki, Levent Üzümcüoğlu kimdir? Levent Üzümcüoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Üzümcüoğlu...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yasemin Kozanoğlu kimdir Haberi

Yasemin Kozanoğlu kimdir

Bir dönem magazin gündemine damgasını vuran Yasemin Kozanoğlu, üç yıldır İbiza'da yaşıyor. Sevgilisi İspanyol olduğu için eğlence adasına demir atan Yasemin Kozanoğlu, DJ'lik yamaya başladı. 

Kazandığını gayrimenkule yatırıyor

Yaz aylarında dünyaca ünlü starların akın ettiği İbiza'daki kulüplerde DJ'lik yapan sosyetik güzel, kazandığını gayrimenkule yatırıyor.

Çifte vatandaşlık

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, İbiza'da yaşayan sosyetik güzelin adanın 'Sant Josep De Sa Talaia' denilen bölgesinden 500 bin Euro'ya yani yaklaşık 3 milyon 800 bin liraya villa aldığı söyleniyor. Yasemin Kozanoğlu'nun bu sayede çifte vatandaşlık hakkı kazandığı iddia ediliyor.