26 / 04 / 2024

yat limanı ihalesi

yat limanı ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, çok yakında 4 yat limanının yapım ihalesine çıkılacağını belirterek, "Balıkesir, Tekirdağ, Çeşme Şifne ve İstanbul Silivri yapılacak" dedi

Silivri, Balıkesir, Tekirdağ ve Çeşme için yat limanı ihalesi yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, çok yakında Balıkesir, Tekirdağ, Çeşme ve Silivri'de yapılacak 4 yat limanı için ihaleye çıkılacağını bildirdi. Projelere ait ihale dosyaları 28 Ekim'den itibaren verilmeye başlanacak

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Kalamış Yat Limanı ihalesi iptal edildi!

Koç Holding, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ihalenin Cumhurbaşkanı kararı ile iptal edildiğini duyurdu.

Kalamış Yat Limanı'nın Koç’a devrine onay!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ihalesi resmen Koç Holding bağlı ortaklığı Tek-Art'ın oldu.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Yenifoça Yat Limanı ihalesi 18 Ocak'a ertelendi!

Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilecek olan İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi'nin ihalesi 18 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesi Almanya'ya uzandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün, Alman ortaklarına yat limanı ihalesinde kolaylık ve kayırma sözü verdiği mektupları Dortmund Savcılığı'nın eline geçti.

Kalamış Yat Limanı ihalesi geri çekildi!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Yat Limanı’nın doldurularak büyütülmesine karşı açtığı davalar sebebiyle Özelleştirme İdaresi’nin satışa çıkardığı Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi geri çekildi

Kalamış Yat Limanı'nın imar planı değişikliği onaylandı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı alanına ilişkin koruma amaçlı imar planı değişiklikleri onaylandı.

Lara'ya yapılacak kruvaziyer yat limanı onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığının müjdesini verdi.

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

yat limanı ihalesi Haberi

yat limanı ihalesi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım çok yakında ihaleye çıkılacak olan 4 yat limanı müjdesi verdi. Yıldırım, "Balıkesir, Tekirdağ, Çeşme Şifne ve İstanbul Silivri'ye toplam bin 525 bağlama kapasiteli 4 yat limanı yapacağız. Böylece Türkiye'nin yat limanı kapasitesi 19 bine çıkacak" dedi. Yıldırım Türkiye'de kamu ve özel sektöre ait işletilmekte olan 43 yat limanı ve yat çekek yeri bulunduğunu, yakın bir tarihte ihaleye çıkılacak Balıkesir Avşa Adası Türkeli Yat Limanı, Tekirdağ Yat Limanı, Çeşme Şifne Yat Limanı ve Silivri Yat Limanı ile bu sayının 47'ye çıkacağını ifade etti. Akdeniz çanağında 1 milyonun üzerinde yatın dolaştığını ve bu yatların yüzde 75'inin Fransa, İspanya ve İtalya'daki limanlara yanaştığını belirten Bakan Yıldırım, "Bu ülkelerde yeni yatırım yerlerinin kısıtlı olması, Batı Akdeniz'in...